martes, 15 de noviembre de 2011

Discobolo-La Torre 1 - U D Tavernes Femeni 3. Cronica i fotos, 5ª jornada

El passat diumenge, a La Torre, les rogetes, van donar la seua millor i més esperada versió, amb la característica que porten al seu ADN, que és la entrega total, del primer minut fins a l'últim.

I això és el que va passar davant el Discóbolo, un equip amb fundament, que estava sorprenent-nos a tots, per la gran temporada que està fent, i que al partit va desmostrar, que no era cap coincidència estar als llocs capdavanters de la classificació.

Quan al minut 84 de partit, la menudeta i alegre Ester Ferrús va fer l'empat a un gol, amb una pilota que habia rebutjat la portera, a un tir a "quemarropa" de Gloria, jo em pensava, que amb l'empat l'equip es tiraria arrere per tal de defendre'l, va pasar al revés, les rogetes es van fer avant, presionant l'eixida de la pilota a les locals, a la mateixa àrea, posant amb "apuros" a la portera ( per cert, molt bona portera).

Al minut 88, la mija rogeta, recupera una pilota, li aplega a Ester, que li posa la pilota a Andrea, per a que aquesta faça una escapada per la banda, agafant després la diagonal cara porta, i fusilant a la portera, que no va poder fer res per parar-li el xut, posant-se el Tavernes per davant.

Les locals, s'habien quedat sense reacció des de l'empat, i després de la remuntada vallera, l'afició rogeta, estava més pendent del rellotge, que del joc al camp. Ja era el minut 91, i l'àrbitre encara no tenia ganes de pitar la fi de l'encontre. Tots pensavem que la mala sort d'un gol del Discóbolo, ens prodria privar de la victòria, però al camp soles hi habia un equip, el Tavernes.

Al minut 92, Andrea torna a cabalgar, s'aplega a linia de fons, centra i Mireia, amb posició de classic davanter centre, a lo "Mundo", amb l'interior del peu dret, s'avança a la portera dins l'àrea menuda, i d'una manera magistral i elegant, fa el definitiu 1-3.

Deprés de recordar-vos com van ser els últims minuts, ens anirem arrere, i contarem els moments mes bons del partit, per cert un partit de futbol en tota regla, dels que fan afició.

Als prolegomens del partit, es va guardar un minut de silenci, en memòria del pare d'una jugadora, D. E. P.

Ben prompte es va vore, que les de La Torre, estaven ben posades al camp, i que seria una dura batalla de desgast, entre els dos contendients, amb una defensa local, amb qualitat i molt espeditiva a l'hora de refusar pilotes.

Al minut 5, va ser la primera aproximació del Discóbolo, i al minut 8, del Tavernes, les dos tímidament. Al minut 9, Erika ja dispara a porta, i María, para el seu dispar. Un moment abans, es lesionava una jugadora local, que va ser canviada.

Després d'aquesta jugada, el Tavernes es va convertir amb el dominador territorial del partit, i el Discóbolo, feia incursions, "razzies", ràpides i perilloses, sempre entrant per les bandes. Al minut 20, María despeja a còrner un magnífic contracolp local, i al mateix còrner, desfa el perill, eixint de punys amb convicció.

A la següent jugada, Mireia Lee, es plantà dins l'àrea amb opció a xutar a "bocajarro", però decidix assistir a Gloria un pèl més avançada, però aquesta última no s'espera el passe, i la pilota arriva mansament a les mans de la portera del Discóbolo.

Al minut 25, en una treta de banda local, la pilota li arriba a Peke, de tacó li fa un passe magistral a Erika, que arriba fins la ratlla de fons, centra i al segon pal, Ana lliure de marca, amb una acció poc ortodoxa a lo "Cruiff", fa l'1-0 .

A partir d'ací, les rogetes faran tirar arrere les línies del Discóbolo, i faran el setge de la porteria local, disposant Gloria, Andrea i Denis de tres clares ocasions de gol, però l'efectivitat era nula.

A la represa, el Tavernes torna a agafar la manilla del joc, però amb escàs perill, cap al minut 10, estorna en un partit d'anada i tornada, als minuts 13 i 14, les ocasions són pel Tavernes. Als minuts 20 i 22, coincidint amb un baixó de les rogetes, les del Discóbolo, poden posar la puntilla, però una que la para María, i l'latra que senva per dalt.

Al minut 24, Gloria se'n va d'un parell de jugadores al mig-camp, li posa la pilota a Denis, que se'n va de la seua marca, es planta davant la portera dins l'àrea, i guanya el premi de la fira per pegar-li al nino.

Després, vindrien minuts d'agobio per part del Discóbolo, fins al minut 31, que Ester Ferrús, va eixir al camp, i es va plantar de mitja punta, amb la feina de fer d'enganche entre la mitja i la davantera. I la jugada li va eixir bé a Javi, perque la jove (segon partit de lliga), va ser el revulsiu que necessitava l'equip per als últims minuts.

Cinc minuts deprés ja sabem el que va passar, Discobolo 1 - U D Tavernes 3. Cap a casa amb el sentiment del deure ben fet, clar que si!!!!. Comentar, que el Discóbolo, ens va pareixer un molt bon equip de futbol, i esperem que contiunen amb eixa línia.

Esta setmana, disfrutarem de la victòria, però hem de continuar pel camí que hem encetat, que es lluitar i no perdre el pundonor fins que l'àrbitre pite el final. I com no, donar l'enhorabona a Javi i a les seues jugadores, i dir-los que estem orgullosos d'elles.