martes, 8 de noviembre de 2011

Futbol-7. Levante "B" 2 - U D Tavernes Femeni 4. Cronica i fotos, 4ª jornada

Tres partits jugats, i tres partits guanyats tenen les xiques del Tavernes. Mark al seu reportatge ens conta el partit contra el Levante B a Nazaret.

Una nova victòria per a les xiquetes entrenades per Jareño amb una protagonista destacada, Laura, que ha marcat els 4 gols de l’equip.
Els primers minuts han sigut molt igualats, de molta lluita i poques ocasions fins que Laura va inaugurar el marcador. A partir d’allí, les rogetes han passat a controlar el partit, marcant dos gols més que podrien haver sigut més si no fora pels pals i la portera del Llevant. Però en un calc del partit anterior, les valleres han vist com un avantatge ample s’ha vist retallat sorprenentment amb dos gols locals en els últims minuts de la primera part.

En la segona part ha continuat el domini visitant. Amb Sarai molt segura en la porteria, la defensa contundent i sempre ben posicionada i un mig camp molt treballador, l'equip local a penes ha disposat de ocasions de gol.

No així les davanteres rogetes que han creat molt de perill però s’han tingut que conformar amb el gol de penalti de Laura que deixava el marcador en el definitiu 2 a 4.

Amb aquesta victòria, les valleres ocupen la segona posició en la classificació.