martes, 1 de noviembre de 2011

Futbol-7. U D Tavernes 7 - City Five 2. Cronica i fotos, 3ª jornada

Vos presentem a Mark, el reporter de les menudes del Tavernes, que ens portarà les notícies i fotos de l'equip, per a que estigau sempre ben informats dels partits. Nosaltres li donem les gràcies per col.laborar.

Un excel·lent partit el que han jugat les rogetes aquest dissabte davant un equip nou, el Futbol City Chelsea Foundation que, malgrat presentar-se amb només sis jugadores, això sí totes d’últim any, han intentat sempre eixir amb el baló controlat i venien d’empatar amb el Xeraco.

En la primera part, les rogetes dominaven però el gol tardava en arribar fins que Maria va aprofitar una mà a mà amb la portera rival. Poc desprès, Laura, amb falta directa i molta picardia, va aconseguir el gol de la jornada. Quan Maria va estavellar un tir en el pal, pareixia que tindríem un partit tranquil i sense sobresalts ja que el Chelsea només creava perill a baló parat, però precisament en dos jugades d’aquesta mena, van aconseguir empatar el partit, primer amb un gol olímpic des d’un còrner, i després amb una falta directa tirat amb molta força que va agarrar una velocitat enverinada al botar sobre el terreny banyat. Així va acabar la primera part amb el resultat de 2 –2.

En la segona part, Jareño va variar el dibuix tàctic, amb una formació més ofensiva, la qual cosa i junt al cansament lògic de les jugadores del Chelsea, va propiciar la golejada final. Laura, amb dos gols més, Andrea C., Andrea H. i Àngela C. van ser les golejadores en aquesta part encara que tot l’equip va jugar a un molt alt nivell.

Per l'UD Tavernes van jugar: Sarai, Paula, Gemma, Clàudia, Laura, Tània, Maria, Sofia, Júlia, Andrea C., Andrea H., Àngela C. i Àngela F.