ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 21 de noviembre de 2011

U D Tavernes Femeni 3 - Gandia 2. Cronica i fotos



Victòria “in extremis” i líders

La victòria, aquest dissabte, de les rogetes davant el Gandia per 3-2, i l’empat del Camporrobles a Beniferri, davant el València CF Femení C, ha deixat a les de la UD Tavernes primeres en la classificació del grup 2º de 1ª Regional, quan es porten disputades 6 jornades.

L’àrbitre xiulava l’inici del partit, treia el Gandia i Mireia recuperava el baló per al Tavernes a la medul·lar, canviava l'orientació del joc cap a la banda on estava Andrea, que arribava fins la ratlla de fons i centrava, la rogeta Glòria no va arribar a primera instància, i la portera se l'engolia, i Denis, al segon pal, feia l’u a zero. Portaven 45 segons de partit i les rogetes ja tenien el partit ben encaminat.


Al minut 14, Andrea tornava a centrar, i Denis altra vegada al segon pal, rematava de cap, i el baló s’estavellava al travesser de la porteria del Gandia. A partir d’eixe moment el joc es va tornar gris per part dels dos equips, sense un clar dominador i amb molt mig campisme.

Al minut 39, el Gandia va tindre una ocasió de gol amb un xut llunyà, que va eixir fora, i dos minuts després, la gandiana Sheila, en un contracolp, feia l’empat a 1 per a les gandianes, arribant a la fi de la primera part amb aquest resultat.

A la represa, al minut 46, Mireia es plantava davant la portera visitant, no va encertar a rematar, i el baló se li'n va anar fora. I del que hagués pogut ser el 2-1, van passar a l'1-2, amb un ràpid contracolp del Gandia; amb el que Sheila feia pujar un gol en el marcador.

Després d’aquest gol, les rogetes van passar uns quants minuts d’angoixa, fins que al minut 70, Andrea, va fer una gran escapada, salvant l’eixida de la portera, aconseguint així l’empat a 2.

Al minut 75, Denis, es plantava a soles en l’àrea davant la portera, però no va aconseguir rematar.

En eixos moments, al Municipal valler, va començar a ploure com si fóra el “Diluvi Universal”, i la rogeta Glòria, al minut 85, marcava el gol final que deixaria el marcador 3-2 a favor de l’esquadra vallera. L’àrbitre va allargar el partit 4 minuts, amb el patiment de tota la parròquia vallera, que patiren de valent per tal que no se'ls esmunyira cap punt.

En resum: un partit d’alt nivell per part dels dos equips, on el Tavernes tal volta va merèixer algun gol més. Tot i això, el que compta és que les rogetes s’han posat líders i ara descansaran dues jornades, fins a la jornada 9, que jugaran davant el Camporrobles a domicili.

U D Tavernes.- Lidia, Ana D.(Raquel m. 68), Mari, Marieta ( Rosana, m. 80), Angie, Cris (Ana V. m. 48), Xata, Denis, Mireia (Júlia m. 48), Andrea i Gloria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario