martes, 8 de noviembre de 2011

U D Levante "D" 7 - U D Tavernes Femeni 1. Cronica, fotos i video, 4ª jornada.

Partit intens el jugat entre les granotes i les rogetes, encara que el resultat final siga tant abultat. No li senten bé els desplaçaments a la capital per a jugar contra filials a les rogetes, encara que d'aquest partit les sensacions milloren al de Beniferri.

Per a fer la crònica, Laura, ha col·laborat al llarg del partit, per donar dades i noms, per tal de poder-la fer prou completa, i intentarem que siga el més imparcial possible, de totes maneres, tampoc hi ha res que dir a la victòria justa del Levante D. A més, totes les fotos, de la crònica i del video, són de la nostra reportera i companya Laura.

Fitxa técnica

Levante D.- Marta (Maika, m. 80), Mar, Alba, Maribel, Lys (Andrea, m 80), Noelia, Paula, Montse, A. Herrero (Lorena, m. 62), Irene(Peke, m. 67) i Ana(Andreita, m. 64).

U D Tavernes Femeni.- Lidia, Angie, Mari, Marieta (Ana D., m.67), Cris (Ana V., m 53), Mireia (Xata, m 53), Júlia, Andrea, Aida, Gloria i Denis.

Els primers minuts de partit van ser d'un joc elèctric i vibrant per part dels dos equips, sense un clar dominador, i ambdós equips amb un clar objectiu, guanyar.

Al minut 10, Aida engantxa un xut a 5 metres de la frontal, que en paràbola s'instala al fons de la xàrxia, fent inútil l'estirada de Marta, inaugurant el marcador, fent el 0-1.

Cinc minuts deprés, al minut 15, és Montse la que en una jugada semblant al 0-1, fa l'empat de volea, sense que Lidia puga fer res. A més d'un gran joc, els equips ens van oferir dos gols per enmarcar.

Del minut 19 al 27, el Levante, gaudix fins a 5 ocasions clares de gol, que be el pal, el trevesser o Lidia, deixen en no res, eren els minuts de més "agobio" per a les rogetes, i les granotes no paraven de fer incursions per les dos bandes.

Al minut 36, Andrea amb una clara posició dins l'àrea, creua
massa la pilota i la llança fora arrimà al pal i Mireia, al minut 41, recupera una pilota encara al seu camp, avança desfense d'un parell d'adversaries, veu a Gloria en una bona posició, li fica la pilota al "hueco", Gloria es fa amb ella, i davant la eixida de Marta, l'ajusta a la base del pal curt, però tant ajustada, que ix fora (al camp pareixia que havia entrat).

Aixi arrivabem al descans, empat a un gol.

A la represa, al minut 47, la pilota es passeja per l'àrea menuda del Levante, però Denis no acerta a ficar el gol, i com quasi sempre passa al futbol, a la següent jugada, en un contracolp, Ana fa el 2-1, era el minut 49.

Quatre minuts després, Ana torna a mullar i fa el 3-1 era el minut 53. El Tavernes va tindre l'oportunitat de retallar el marcador i tornar-se a posar al partit, quan Gloria va fer una estupenda jugada personal, però Marta la va desbaratar
furtanli-la del peus amb la seua eixida.

Al minut 64, Maribel va fer el 4-1, setenciant el partit, i més quan tres minuts després, Lorena va fer el 5-1. El 6-1, el va fer Andreita en jugada personal i ja en l'última jugada del partit, Peke va fer el 7-1, culminant un contracolp de l'equip granota, i ací posarem punt i final a la crònica del partit entre granotes i rogetes, felicitant a les primeres per la victòria.

Amb les fotos de Laura, hem editat un video.