lunes, 14 de noviembre de 2011

Futbol-7. U D Tavernes Femeni 3 - Valencia C F Femeni "C" 2. Cronica i fotos.

Fenomenal partit el que van disputar el pasat dissabte el Tavernes i el Valencia C, a la 5 jornada, al grup II. Mark el nostre reporter encarregat de l'U D Tavernes Femeni ens eu conta. Com d'aquest partit tenim un fum de material, al llarg de la setmana, intentarem editar un video amb les fotos, que publicarem el mes aviat posible.

Aquest dissabte hem pogut gaudir d’un partit molt disputat, en el qual les jugadores d’ambdós equips han lluitat al límit cada baló durant tot el partit i han mantingut la incertesa en el marcador fins l’últim minut. Al final s’han quedat els 3 punts en casa en la que ha de ser la victòria més treballada de les rogetes en el que portem de lliga.

La primera part va començar amb molta intensitat per part dels dos equips però sense un clar dominador. Als deu minuts, una bona jugada individual per banda dreta del València acaba en un centre a l’àrea que la defensa local no resol, quedant el baló mort als peus de la davantera que només ha d’empentar el baló per establir el 0 - 1. Les rogetes intentaven empatar però no aconseguien fer-se amb el control del joc ni crear grans ocasions de gol.

En la segona part, les valleres van eixir decidides a capgirar el marcador, la qual cosa van aconseguir en només cinc minuts, primer per part de Laura, marcant el seu dècim gol de la temporada directament des d’un córner, el seu segon gol olímpic en dues setmanes.

Acte seguit, Tània amb un tir sec i ajustat al pal dret va posar les rogetes per davant en el marcador. El Tavernes encara va ampliar la diferència quan Maria va aprofitar un error de la portera visitant al traure per a marcar el 3 – 1. La portera va poder compensar el seu error amb una parada boníssima a un tir de Laura que a més va veure com l’àrbitre li anul·lava un gol en un llançament de falta directa per que havia assenyalat falta indirecta.

Tanmateix, les xiquetes del València, molt valentes tot el partit, no es van rendir i van estirar-se buscant retallar diferències. I ho van aconseguir faltant dos minuts per al final del partit en una jugada per banda esquerra en la que la davantera se va per velocitat de dos defenses i defineix amb un tir fort impossible per a Sarai en la porteria local. Però no quedava temps per a més i es va acabar amb el resultat final de 3-2.