ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

martes, 13 de marzo de 2012

U D Tavernes Femeni 0 - Discobolo-La Torre 4. Cronica i fotos.



Gran victoria del Discobolo al Municipal Vallero, el pasat dissabte davant un apatic i entregat equip roget, al qui tant de temps sense competir, els va pasar factura.

En una vesprada asolejada i amb bona temperatura per a jugar al futbol, els dos equips van començar dubitatius, pero prompte es va vore, que les forasteres portaven un puntet o dos mes de gas que les locals.

Abans del primer gol, es van vore algunes ocasions per els dos bandols, pero el Discobolo, portava el pes del joc, i triangulaven be, i perdien poques pilotes.

Al minut 21, Laurita trau una falta a la frontal de l'area, i fa el 0-1, al minut 23, el Discobolo xuta, refusa Lidia, va al pal, i la portera es fa finalment amb la pilota, als minuts 28 i 34, les forasteres tornen a tindre dos bones ocasions.

Al minut 39, Denis es va lesionar fortuitament l'intentar controlar una pilota prop de la banda, i va entrar Rosana. Abans, al minut 10, s'habia lesionat una jugadora del Discobolo, al rebre una forta pilota d'una companya.

Amb el resultat de 0-1, es va arribar al descans, i despres de que al minut 45, les forasteres tiraren altre xut al travesser. Al minut 47, Gloria va tindre l'empat, pero la portera va parar el xut. Al minut 56, marca el 0-2, Sandra Gil a la treta d'un corner, al minut 62, altra volta Sandra Gil a la treta d'un corner va fer el 0-3, i ja la minut 40, altra vegada Sandra Gil, va fer el 0-4 en un contracolp del Discobolo.

Justa la victoria i el resultat, i ara a jugar el proper dia 31 de març el partit aplaçat contra el Gandia, i quedaran tres partits.

Alineacio del Tavernes.-Lidia, Cris, Mari (Angie, m. 66), Marieta, Claudia, Júlia (Mireia, m. 45), Denis (Rosana, m. 39), Xata, Gloria (Ester, m. 55), Aida i Ainhoa.

No hay comentarios:

Publicar un comentario