ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 5 de marzo de 2012

Copa Federacio. Xeraco 0 - U D Tavernes 1. Cronica i fotos



Al mateix que a la lliga, a la Copa, la 1ª jornada ens ha portat un derby saforenc, entre el Xeraco i les rogetes. Amb bon peu començen les nostres la Copa, a on intentaran mantindre la segona posicio de la lliga, sense renunciar a res. Mark ens conta el partit del dissabte.

Aquest dissabte ha començat la copa de la mateixa manera que la lliga, amb l’enfrontament local entre el CD Xeraco i l’UD Tavernes amb el mateix final, victòria per la mínima de les rogetes que han fet un partit molt seriós davant un gran rival. Les locals han eixit amb molt d’espenta, dominant l’inici del partit però les rogetes s’han defensat amb ordre i poc a poc han anat ficant-se en el partit fins que Maria ha aconseguit el que seria l’únic i definitiu gol als 16 minuts de joc. El joc ha sigut molt intens però les oportunitats de gol escasses al llarg del partit. A la primera part i per a les locals, un remat de cap de Paula, un xut llunyà de Noèlia i un baló bombejat que al botar sorprèn a Sarai. Per les valleres, a més del gol de Maria una oportunitat boníssima de Andrea C. que no termina en gol per centímetres.

A la segona part, els atacs locals van ser ben annul·lats per la defensa del Tavernes, i les millores ocasions de gol van ser per a les rogetes en les botes de Àngela C. i Andrea C. però Sara en la porteria local va evitar el segon gol amb les seues parades. Quan estava a punt de finalitzar-se el partit, l’àrbitre va parar el joc just quan Clàudia es quedava soles davant de la portera per que havia una jugadora del Tavernes estesa en terra. Ningú entenia per que no havia aplicat la llei de l’avantatge però al final el marcador no es va variar.
Per l’UD Tavernes van jugar: Sarai, Tània, Clàudia, Àngela F., Laura, Maria, Sofia, Júlia, Gemma, Andrea C., Àngela C. i Paula

No hay comentarios:

Publicar un comentario