ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

martes, 13 de marzo de 2012

Copa Federacio. U D Tavernes 2 - Levante "B" 4. Cronica i fotos



Les rogetes han caigut derrotades aquest dissabte davant el Llevant B per 2 gols a 4. Encara que el marcador va estar molt igualat fins el final del partit, la derrota podria haver sigut més gran si no fora per la actuació excel·lent de Sarai en la porteria local. Les visitants es van avançar molt aviat en una jugada que pareixia en fora de joc. A les valleres les costava entrar en el partit però van aconseguir l’empat abans del descans en un gran xut de Laura des de fora de l’àrea.


La segona part va començar de manera immillorable per a les locals i desafortunada per a les visitants al marcar en pròpia porta una defensa llevantinista. Però dos jugades quasi idèntiques en que no van estar atentes les defenses locals van permetre a les blaugranes ficar-se per davant en el marcador. Les rogetes es van llançar a l’atac buscant l’empat però a dos minuts del final del partit les visitants van sentenciar al rematar de cap un baló rebutjat per Sarai d’una falta directe.


Per l’UD Tavernes van jugar: Sarai, Tània, Paula, Clàudia, Laura, Andrea H., Sofia, Àngela F., Júlia, Maria, Àngela C. i Andrea C.
0 – 1 min 3
1 – 1 min 22 Laura
2 – 1 min 35 En pròpia porta
2 – 2 min 42
2 – 3 min 50
2 – 4 min 58

Cronica i fotos de Mark.

No hay comentarios:

Publicar un comentario