ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

domingo, 11 de marzo de 2012

San Gabriel 0 - Valencia C F Femeni 3 . Cronica, 1ª Divisio Femeni

Aquest mati, les xiques de Cristian s'enfrontaven a la seua bestia negra particular, el Sant Gabriel de Barcelona, a qui les blanc i negres no habien pogut derrotar a 1ª Divisio, i hui han trencat l'estadistica negative emportanse els tres punts en joc, quan mes falta ens feia, i mes despres de que el At Málaga, ahir va gunayar 0-3 a l'Olivo.

Alineacio titular del Valencia: Casamayor, Nuria, Ivana, Judit, Trueno, Salo, Gemma, Torrentí, Naiara, Arantxa y Marta Mateos

A les 11 començaba el partit, i fins al minut 30, les forçes estaven molt igualades, pero Arantxa, al minut 31, l'ha desfeta fent pujar el 0-1 al marcador.

Marta Mateos, que esta en estat de gracia els ultims partits i torna a vore porta, al minut 45 ha fet el 0-2, resultat amb el que s'ha aplegat al descans.

Pintaba molt be per a les nostres, i no s'han refiat, i al minut 54, altra vegada la "killer" Marta Mateos, ha posat la puntilla a les catalanes fent el 0-3 definitiu.

Amb aquesta victoria, ens podem quedar a un punt de la salvacio quan acaba la jornada 24, pues el Collerense ha guanyat 1-0 a la Reial Societat, el Lagunak perdia 1-0 davant el Rayo, i l'Estartit jugaba a les 11:30, pero no sabem el resultat.

El proper diumenge (en un principi), a Beniferri, ens visitara un dels grans, el Rayo Vallecano, i les nostres hauran de fer el "mas dificil todavía", per traure els tres punts endavant, aprofitant la ratxa positivia que portem, per no desfer el cami fet a les ultimes jornades, i que els rivlas directes posen terra de per mig.

Informacio treta del Twiter del Valencia C F Femeni i de #1futfem

No hay comentarios:

Publicar un comentario