ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

jueves, 8 de marzo de 2012

Copa Federacio. Xeraco 0 - U D Tavernes 1. Mes fotos

Aprofitant, que teniem mes fotos del partit de Copa de la primera jornada entre el Xeraco i el Tavernes, i que ja tenim tots els resultats, anem a repasar-los.

La lluita al grup III, pareix que va a ser molt emocionant, ja que l'empat del Carcaixent a 6 contra el City-Five a casa, obri les portes per a que el titol estiga mes disputat que a la lliga.
Despres la victoria del Levante B contra el Valencia B per 4-3, deixa les portes obertes per a la maxima igualtat en aquest grup.

Aquest cap de setmana, es jugara la segona jornada, i aci al Municipal Vallero, les rogetes rebran la visita del Levante B, i la victoria asegurara la primera posicio en solitari, per al que guanye.

El Xeraco es desplaçara a Massanasa, per a jugar contra el City-Five, que voldrá arredonir l'empat contra el Carcaixent, i a Beniferri, aquestes ultimes, voldran tornar a guanyar, encara que davant tindran al Valencia B.

Ens espera una jornada atractiva i emocionant, clar que si!!!!!!!








No hay comentarios:

Publicar un comentario