ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

jueves, 9 de septiembre de 2010

Equips de Segona Regional grups II, III i IV.Comunitat Valenciana.

La segona regional, escomença una semana després que comence la primera regional.

El Valencia C F F "D", debutarà a la lliga, el 3 d'octubre a les 9 del matí, davant el Zafranar C D, al camp Municipal Camí Real.



Les groguetes de la Vall d'Alfandech "A", faran el seu debut a la lliga, el 10 d'octubre al Camp Municipal de Tavernes de la Valldigna, davant l'Alcúdia CF - Emfu, a la segona jornada de lliga, perquè a la primera descansen.


La Vall d'Alfandech "B", jugaran davant el Navarrés, el 3 d'octubre a les 15:30, al Municipal Valler a la primera jornada de lliga.


Volem desitjar molta sort a les blanc i negres i groguetes a la temporada 2010-11.

1 comentario:

  1. LA XICA FUTBOLISTA9/9/10, 13:51

    Gracies Pepe per la informació i sort per a vosaltres també.Un beset

    La xica Futbolista

    AMUNT BLANC I NEGRES CLAR PERO CLAR QUE SI!!!!!!!

    ResponderEliminar