lunes, 6 de septiembre de 2010

Parreta 1 - Valencia C F F "B" 2. Partit de pretemporada, la cronica.

Partit disputat el diumenge 5 de setembre, al Camp de Marxalenes, entre el Parreta i el València B.
Varem aplegar un hora abans, hi habia un partit abans, i feia una calor espectacular i insoportable, no sé com els xiquets podien jugar. A l'hora del partit, les sis de la vesprada, ja habia baixat un poc la calor.

Segon partit de pretemporada, Edu i Manolo, ja van perfilant el seu equip de cara a l'encomençament de lliga.

Parreta.- Espe, Sara, Lorena, Marina, Olga, Carol, Anita, Andrea, Carla, Carmen i Cris. Mireia, Yaiza, Laura, Vero i Amanda a la banqueta. Sergio, l'entrenador.

Valencia "B".- Marta Lopez, Lesley, Viki, Lee, Erika, Nayadet, Raquel, Tania, Marta, Congui i Mire. Nerea, Carla, Susi, Sandra i Jeni, a la banqueta. La dupla de técnics, Edu i Manolo.

Anem al partit, que constaba de dos parts de 35 minuts cadasquna.

Al minuta 2, centre de Tania, que Mire pentineja, obligant a fer una gran estirada a la portera. En una jugada colectiva, arriva el baló a Congui, que acaba la jugada tirant a porta, fregant el travesser, era el minut 7.

Cap al minut 13, Marta López, fa la seua primera intervenció, eixint a per un baló dividit dintre de l'àrea. Un minut després, bona internada de Congui, arrivant dins l'àrea, que desbarata la portera fent una bona parada. Seguidament, bona triangulació entre Nai, Raquel i Congui, que Mire no acerta a controlar per ben poc.

Eren moments en que l'equip arrivaba dalt, acababa les jugades, i tornaba a recuperar la pilota prompte. Al minut 25, Nai fa una jugada personal, que acaba fent lluir-se a la portera amb altra parada de mèrit.

I al minut 31, el treball de tot l'equip va tindre premi amb el gol de Raquel, després d'una jugada molt treballada, recuperant una pilota en defensa, fent la transició, i Raquel en una jugada de pillà, a l'eixida de la portera li la va clavar per un costat, era el 0-1.

La segona part, es veu que tenien altres objetius que marcar gols, per conforme Edu repartia ordres a les seues jugadores al llarg de la zona tècnica. Volia diagonals i possessions llargues de pilota.

Al minut 44, Congui reb un pase de saque de banda, busca la frontal, s'acomoda la pilota al peu dret, dispara... i al traveser¡¡¡¡.

Al minut 50, el Parreta trau una falta a la frontal de l'àrea, i Marta ben colocada baix els pals, bloca la pilota molt segura.

A la jugada següent, Congui fa un pase al "hueco", Marta fa una gran cavalgada, li guanya la partida a la defensa, entra dins l'àrea, xuta i la pilota va a la base del poste i ix fora.

.
Celebrant el gol de Marta.
Dos minuts després, en una jugada quasi calcada, Marta en un gran xut, fa el 0-2. I ja al minut 60, el Parreta trau una falta, que ix bombejà, Marta no arriva i la pilota acaba entrant per l'escaire
La pròxima prova per al "B", serà un os dur, el LLevant "C", demà dimarts 7 de setembre a Beniferri, a partir de las 8:30 hores de la vesprada.