ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

jueves, 2 de septiembre de 2010

Valencia CFF "D" 3 - Villarreal "C" 3. Pre-temporada 2010-11



Partit disputat a Beniferri el passat diumenge 29 d'agost, entre les esquadres blanc i negres i groguetes. Els dos equips estan acabats de formar, i era el primer partit de futbol 11 per als dos.



A la primera part, pareixia que les groguetes, li habien agafat més prompte l'aire a jugar a tot el camp, però al llarg del partit, les deixebles de Luis, anaren entonant-se i damunt d'anar perdent 1-3, no es varen afonar,per acabar empatant el partit. Luis, a la banqueta, anava comentant totes les jugades amb les jugadores que estaven a la banqueta, quines jugades eren bones, i quines no s'habien de fer.

Valencia C F F "D".
Marta, Marisa, Liddy, Mendez, Paula, Gloria, Fos, Lidia, Barbi, Laura i Sofía. Lucía , Zurda, Lorena, Anita, Micaela i Cris. Luis, entrenador.

Villarreal "C".
Paula, Ana de la Cruz, María L, María C, Yolanda, Herrea, Días, Colonques, Miralles, Patri i Marta. Valeria, Mª del Mar i Alba. María Ros y Sheila Cabedo, entrenadores, que per cert, ens feren ben atesos a totes les nostres preguntes, agrair-les l'atenció rebuda.



A la primera part, el joc va estar un poc enrevessat, amb els dos equips intentant trovar-se a gust al camp, acabant la mateixa 0-0.



La segona part ja es va convertir en tot un espectacle. Al primer minut, Herrera posava per davant al Villarreal, i minuts després, Miralles , posava el 0-2. Al minut 57, a la treta d'un còrner, després d'un rebuig, Anita des de fora de l'àrea, aqurta distàncies, era l'1-2.

Al minut 60, en un baló llarg, Herrera, davant l'eixida de Marta li la coloca per dalt, fent l'1-3.
un parell de minuts deprés, Sofía trau una falta a la frontal de l'àrea i li pega al trevesser. Ja al minut 77, a passe de Paula, Barbi fa el 2-3, ajustant la pilota al pal.



I l'últim suspir del partit, de falta directa a la frontal de l'àrea, Sofía, no perdona i fa el 3-3 definitiu. A la fi, bon partit a Beniferri, amb una calor monstruosa, que les xiquetes varen saber soportar.

Aquest diumenge 5 de setembre, le xiques del "D", tenen un altra prova de foc, davant l'Unió Benetusser, i serà a partir de les 10:00 hores del matí.

1 comentario:

  1. la xica futbolista2/9/10, 12:07

    molt be pepe me a agradat moltissim es molt superior a la meua no hi ha ni comparacio.
    les fotos esta molt,molt,pero que molt be i el video tambe.a i gracies per visitar el meu blog moltes gracies.ya ens vorem hui a beniferri en l'entrenament.

    besets
    la xica futbolista

    ResponderEliminar