miércoles, 1 de septiembre de 2010

U D Tavernes 0 - Valencia C F F "C" 1. Partit amistós

El passat dissabte 28 d'agost, el Camp Municipal de Tavernes de la Valldigna, va rebre el partit amistós entre l'U D Tavernes i el València "C".

Amb noves incorporacions per els dos bàndols i alguna que altra baixa. El Tavernes, va presentar també el seu nou entrenador, Javi "Puerto", que suceix a Javi Tur al càrrec després de tres temporades. El nou entrenador, ve de l'escola del Tavernes. També va presenciar el nou directiu del Tavernes, Quique Bosch, que es farà càrrec de la secció femenina.

Bon ambient al camp, amb un poc menys de calor que havia fet el dia avans.

Les alineacions foren les següents:

U D Tavernes Femeni.- Vanesa, Paula, Claudia, Mari, Carol, Andra Cantos,Julía, Angela, Xata, Yasmina i Aida. María, Neus, Denis, Deborah, Mabel i Andrea. Cristina amb problemes musculars no es va vestir.

Valencia "C".-Gema, Cristina, Sara, Lili, María Requena, Ainhoa, Ali, Marieta, Tania i Lore. Ester, Marta G, Marta A, Blanca, Sandra, Tami, Ainara i María Sanjuan. També varen vore per allí a Alba i íiriam lessionades, esperem que es recupren prompte.

El partit va acabar 0-1, amb un "golazo" de Tami, que des d'un pic de l'àrea va enganxar una volea que es va colocar per tota l'esquadra, fent inoperant la gran estirada de Vanesa, al minut 19 de la primera part.

Al minut 39, Lore va llançar un penal , que va anar a parar al pal. Va tindre més ocasions el València, però les rogetes hagueren pogut empatar el partit a l'últim minut, pero María Sanjuan, eixint als peus d'Andrea Cantos, va impedir el gol.

En total, per a ser el primer partit de pretemporada i tinguent en comter que tots dos equips portaven una setmana entrenant, varen donar un bon espectacle i emoció.