domingo, 18 de noviembre de 2012

Valencia C F Femeni 1 - Collerense 0. Cronica i fotos, 11ª jornada de lliga 1ª Divisio Femenina, 2012-13

Monoleg valencianista aquest mig-dia al Camp Municipal de Beniferri, a on el 1-0, no fa justicia al joc desplegat per part dels dos equips, pues el Collerense tan sols s'ha arrimat timidament a la porta defesa per Gemma Rueda, al principi de la segona part, tot el joc ha estat sempre al terreny de joc del Collerense.

Un Valencia molt ordenat i lluitador, amb ambicio ha fet que les mallorquines no pugueren fer ni una contra en condicions, i si la pilota pasaba del mig-camp, la acertada defensa Che, tornaba a ençetar l'atac local.

De totes maneres, les visitants no tenien massa problemes per matindre a raia a les davanteres locals, que sempre anaven a morir o be  a mans de la portera ( ha cuallat una gran actuacio) o be la pilota anaba fora.

A la primera part, el linier no ha vist unes mans clares del Collerense dins de l'area seua. I amb empat a zero gols s'ha arribat a la fi de la 1ª part de l'encontre. En aquesta 1ª part, l'actuacio de Sarah Wronski ha estat una grata sorpresa per a mi.

A la represa, el Collerense ha estirat un poc les seues linees, pero tot ha estat un miratge, pues les valencianistes ha tornat a ferse les ames del partit, apretant en mes perill que a la primera part, pero la pilota es negaba a entrar.

Als ultims 10 minuts, la presio local semblava ja agobiant sobre la porteria del Collerense, que es defenia conforme podien, de l'assejament, entrant per les dos bandes les ches. I al minut 85, es trau una falta sobre l'area visitant, i Ivana de cap ha fet el primer i a la postre unic gol del partit, que val els seus tres punts en argent.

Nai, que había ixit a la segona part, ha tingut la millor ocasio de gol per aumentar el marcador, pero ha vist com el seu enverinat xut ha estat repelit cap afora de la porteria per la base del pal esquerre.

A la fi del partit, tot ha estat una explosio d'alegria, i dona un alt grau de moral per a encarar el proxim partit contra el Levante el proxim diumenge a Nazareth.

La cronica de la Fundacio del Valencia C F

Enorme inyección de moral

VCF Femenino 1 - UD Collerense 0

El VCF Femenino logró un importantísimo triunfo frente a la UD Collerense, que le permite escalar dos puestos (del 13º al 11º), distanciarse a siete puntos del descenso y estar a tres de la Copa de la Reina.

Las blanquinegras fueron las dueñas del partido, si bien el dominio era infructuoso ya que no se materializaba en claras ocasiones de gol.

Fue en el minuto 83 cuando un remate de cabeza de Ivana a saque de córner alojó el balón dentro de la portería de las baleares. El tanto de la victoria de la central supuso una enorme inyección de moral para las valencianistas, más si cabe cuando parecía que el 0-0 iba a ser el resultado final.