sábado, 3 de noviembre de 2012

U D Tavernes Femeni 1 - Maritim "C" 2. Cronica i fotos, 6ª jornada de lliga 2012-13, 1ª Regional Grup II

U D Tavernes 1 – Maritim “C” 2

6ª jornada de lliga, 1ª Regional Grup II

Després de la abultada derrota de la darrera jornada davant el Discobolo, es presentaba al Municipal Vallero el Maritim ·C·, que va perdre el llideratge la jornada anterior davant el Cabanyal.

Puntualment, a les 15:30 ha començat el partit, amb un tímit domini de les rogetes, sense aplegar a incordiar a la portera visitant.

Al minut 13, Sarai ha fet la primera intervenció al eixir a per una pilota dividida dintre l’àrea, tirant-se als peus de la davantera visitant.

Al minut 21, Aida a rematat a porta, pegant la pilota al lateral de la xàrcia del Marítim.

I com esta pasant-nos als últims partits, al minut 25, el Marítim al primer xut entre els tres pals, ha fet el 0-1, a la treta d’un còrner en curt, i que la jugadora visitant ha marcat un gol molt bonic.

Tres minuts després, la defensa rogeta despeja, retruca amb la davantera, que ix afavorida amb el retruc, entra dins l’àrea i fa el 0-2, era el minut 29. Els últims minuts de la 1ª part, el Tavernes ha jugat amb 10 per molesties d’Ana, però a la segona part s’ha reincorporat al terreny de joc.

A la represa, les rogetes han continuat lluitant sense deixar que el Marítim s’estirara cap avant, i al minut 14, li aplega un baló a Laura dins l’àrea, toca cap arrerea i una defensa del Marítim de cap es marca el 1-2, era el minut 59, i encara quedaba partit per davant.

Al minut 61, Sarai ha fet la parada del partit, parant un xut a bocacanó de la davantera visitant.
Al minut 80, a un contracolp, Sarai torna a fer una gran parada, desviant un xut envenenat, que li ha aplegat a altra jugadora del Marítim, que li ha pegat a trencar amb la porteria buida i la ha enviat per dalt del trevesser molt desviat.

Als últims minuts, el Tavernes ha disposat d’un parell d’ocasions a baló parat, per el marcador ja no s’ha menejat.

U D Tavernes..- Sarai, Angie, Angela, Lee, Claudia, Cris, Mª Carmen, Laura, Ana, Xata i Aida.

La propera jornada, desplaçament a la Malvarrosa.

Resumint, gran partit de totes les 11 jugadores, que aquesta vesprada han defensat els colors de l’ U D Tavernes, i que han fet el partit més complet del que portem de temporada, amb lluita i sacrifici.