ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

viernes, 16 de noviembre de 2012

8ª jornada de lliga al grup II de 1ª Regional 2012-13. La previa

Dema dissabte 17 de novembre del 2012, es jugaran quatre partits del Grup II de 1ª Regional, amb el partit de la jornada a Nazareth, entre el Levante D i el Maritim C, segones i quartes respectivament a la classificacio, a partir de les 17:00 hores. Les granotes voldran fer valdre el factor camp, pero les xiques del Maritim no voldran despenjarse dels llocs capdavnaters.

Al Municipal Vallero s'obrira a partir de les 15:30 la jornada amb el Tavernes i el Mislata B, com a contendients, partit a on les rogetes voldran guanyar el primer partit com a locals, justament davant un equip que dona molt bon rendiment  a domicili.

 Un altre partit de dema dissabte, sera a l'Hermita, a on el lider, l'Alginet, rebra a l'ultim classificat, el Malvarrosa. Tot el que no siga una golejada, sera sorpresa. A partir de les 16:00 hores.

I l'ultim partit de dema dissabte tindra com a contendients al Rafelcofer i al City Five Massanasa, que fa un parell de jornades ja va sorprendre al Miramar, tambe aci a l'Horta de Gandia, a partir de les 19:00 hores. Cal apuntar que l'iluminacio del camp no es la millor.

Per al Diumenge 18, a les 12:00 hores, Cabanyal-Miramar, amb les visitants terceres, cuallant bons partits a domicili. Les locals despres d'un escomençament fluix, van ben encaminades.

I l'ultim partit de la jornada, a Beniferri,  a partir de les 16:00 hores, Valencia D- Discobolo, amb els dos equips molts parells a la classificacio.Falta vore qui dels dos tindra mes punteria de cara al gol.

No hay comentarios:

Publicar un comentario