ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 12 de noviembre de 2012

7ª jornada de lliga al grup II de 1ª Regional 2012-13. Analisi

La jornada 7ª, es presentava molt emocionant amb dos partits estrel.la, un per la primera posicio, Maritim C- Alginet i l'laltre per el "fanalet roig", Malvarrosa- U D Tavernes Femeni, i als dos partits, els equips visitants van ixir airosos.

L'Alginet, flamant lider del grup II de 1ª Regional
Les de la Ribera van golejar 2-5 a les xiques del Maritim, i continuen liders fermes i son clares aspirants al titol de lliga, amb 19 punts, dos mes que el Levante que s'ha posat segon despres de guanyar tambe 2-5 al Discobolo La Torre.

Tornant a l'latre partit de la jornada, les valleres amb nomes 10 jugadores disponibles, van golejar per dos a set, a les xiques del Malvarrosa, que continuaran altra jornada amb el seu casiller de punts a zero. Les rogetes continuen penultimes amb quatre punts.

Les rogetes van lograr la 1ª victoria a la Malvarrosa
El derby de la Safor jugat el dissabte, va vore com el Miramar remontava un 0-2 en contra, per acabar guanyant al Rafelcofer 5-3, i es posen terceres, en detriment del Maritim que del segon lloc pasen al quart.

El Rafelcofer, sobre adelantarse 0-2, van acabar perdent contra el Miramar, al derby de l'horta de Gandia
El dissabte a Catarroja, el City Five i el Valencia "D", van firmar taules a un partit sense gols, i deixa a les locals cinquenes i a les ches antepenultimes.

 I ahir diumenge, al partit mes matiner, a les 10:00 hores, el Mislata B, va guanyar 3-2 al Cabanyal, que venia molt fort les ultimes jornades, i permetint, que les de la Canaleta avancen a la clasificacio a les del Cabanyal.

Aixo es tot sobre la 7ª jornada, la propera jornada aumentara l'emocio d'aquest grup de la 1ª Regional.

Pepe

No hay comentarios:

Publicar un comentario