ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

jueves, 1 de noviembre de 2012

Discobolo 11 - U D Tavernes 1 . Cronica i fotos, 5ª jornada de lliga 2012-13



Discobolo 11 – U D Tavernes Femeni 1

5ª jornada de lliga, Grup II 1ª Regional 2012-13

Derrota abultada de les rogetes, al seu desplaçament a La Torre (Valencia), i a on al mateix que contra el Levante D, al minut 16 de la primera part, ja perdien 4-0.

Minuts abans, amb 2-0 al marcador, l’arbitre va perdonar l’expulsio de la portera local, quan esta va agafar la pilota amb les mans, fora de l’area dins del semicercle, i li va ensenyar la tarjeta groga, quan era expulsio.

Les rogetes, sobre pedre 4-0, van començar dominar el partit, amb clares ocasions de gol, pero la pilota no volia entrar, i al minut 37, depres d’una segona groga a una jugadora vallera, aquestes es van quedar amb 10 la resta del partit. La 1ª paer va acabar 6-0.

A la represa, al minut 1, Gloria va enviar al pal i sobre jugar amb 10, no eu feien mal del tot, apretant a les locals, i disposant fins hasta 3 ocasions del gol, pero la pilota es resisitia a entrar.

Les locals, van fer 3 gols mes, abans de que Gloria fera el 9-1, per acabant de fer dos gols mes en els ultims minuts.


U D Tavernes Femeni.- Saray, Cris, Lee, Xata, Angie, Claudia, Ainhoa, Ana, Laura, Aida i Gloria. Tambe van jugar a la segona part, Mari Carmen i Angela.

El proxim 2 de Novembre, dissabte i a partir de les 15:30, contra el Maritim C al Municipal Vallero.


No hay comentarios:

Publicar un comentario