domingo, 18 de noviembre de 2012

U D Tavernes Femeni 2 - Mislata C F F "B" 1. Cronica i fotos, 8ª jornada de lliga, 1ª Reg. Grup II, 2012-13

8ª jornada de lliga, 1ª Reg. Grup II

U D Tavernes Femeni 2 – Mislata C F F “B” 1

Les rogetes han conseguit la primera victòria a casa i segona seguida a la lliga, a on ja compten amb 7 punts i abasten la 10ª posició a la taula classificatòria, eixint dels llocs de descens (encara que a la Federació Valenciana no ha eixit la circular per als ascens i descens).

Deprés de la victòria a la Malvarrosa, les jugadores locals van afrontar aquest partit amb decisió i des del primer minut van anar a pel partit. I al minut 6, entre Gloria i Aida monten un ràpit contracolp, que culmina Gloria superant a la portera, i encara que una defensa ho intenta, quan despeja, la pilota ja habia traspassat la linea de porteria.

El Mislata “B”, es va vore sorprés per aquest gol, però al minut 16, Sarai va fer la parada del partit, quan va traure una pilota a bocacanó amb uns reflexes formidables.

A les acaballes de la 1ª part, Lee recupera una pilota, es deixa a dos jugadores rivals per la banda, li deixa la pilota en safata a Gloria, aquesta regatetxa a la portera, però s’escora massa i amb la zurda li pega al lateral de la xàrxia.

A la fi de la 1ª part s’aplega amb el resultat de 1-0, favorable a les locals i n mes començar la segona part, minut 51, Aida trau una falta a la frontal de l’area visitant, la portera no acerta a retindre la pilota, i la mes "gesta" de la clase, María la “Xata”, s’en aprofita i fa pujar el 2-0 al marcador.

Tres minuts despres, Sarai torna a tindre altra gran intervencio a un perillos contracolp foraster. Al minut 62, Laura trau una falta que obliga a la portera visitant a fer una gran estirada per a enviar a la treta de canto.

Al minut 65, l’arbitre no veu penalty a la caiguda d’una jugadora del Mislata “B” a l’area del Tavernes, la central rogeta ix amb la pilota controlada quan li ix al pas una jugadora visitant fent-li falta, i arrel d’aquesta jugada s’origina una picabaralla, que l’arbitre soluciona enviant a una jugadora per equip a la caseta, amb els nervis a flor de pell.

Al minut 79, el Mislata acurta distancies al marcador, fent el 2-1 de falta.

Al minut 86, Gloria te una gran ocasio que no acerta a encertar, i al minut 88, altra vegada Gloria, a pase de Laura, te altra ocasio per a finiquitar el partit, pero tampoc veu porta.

A la fi 2-1, que va ser molt cel.lebrat per la parroquia local i per tot l’equip. Las proxima jornada, es desplaçaran a l’Horta de Gandia, per a jugar contra el Miramar, que esta empatat a punts amb el segon, despres de guanyar aquesta jornada al Cabanyal, o siga son terceres.

U D Tavenes.-Sarai, Angela, Angie, Cris, Claudia, Xata, Lee, Ana, Laura, Aida i Gloria.

AMUNT ROGETES CLAR QUE SIIIIII!!!!!!!!!!

Pd.- Nomes estiga el resum del partit editat, eu publicarem.