ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

viernes, 4 de mayo de 2012

Valoracions i analisi, al grup II de 1ª Regional, 2011-12 (2)





Com comentavem a l'anterior article http://amuntrogetes.blogspot.com.es/2012/05/valoracions-i-analisi-al-grup-ii-de-1.html, ja esta quasi tot decidit al grup II de 1ª regional, en aquest valorarem equip per equip, el que ens han paregut, al llarg de la temporada.


Començarem pel campió, el Camporrobles, que ha estat l'equip més regular del campionat, acabant el mateix invicte, i que te a la veterania i saber estar al camp, d'algunes de les seues jugadores, la clau per traure partits endavant, abanda que en conjunt toquen bé la pilota, i tenen alguna jugadora que marca la diferència.

El Levante "D", es un dels 3 equips filials, que juguen al grup, i disposen d'una plantilla amb qualitat i molt compensada, i a la volta molt jove. Han perdut 2 partits, un a cada volta, però els ha llastrat els 4 empats que han fet. Temporada meritòria de les blaugranes, i a més si tenim en compter que es un equip de formació.

 

Equip de formació, també és el "C" del València CF, que ha estat un pel més irregular, que les seues veines, i que han barrejat grans partits, amb derrotes "no forçades" (argot tenístic), que les ha tingut la major part de la temporada  a la mitjania de la classificació, però que la acabaran a la part alta.

El Discóbolo, per a mí una de les sorpreses agradables de la temporada, amb un començament espectacular, als dos partits que les he vist, en van agradar molt, encara que un el van perdre, i l'altre el van guanyar molt bé. Depenen d'altres resultats per acabar quartes.


Amb el Ciutat d'Alzira, encetem el grup d'equips de irregulars de grup, que son capaços del millor i el pitjor, en quant a que conforme va passant la lliga, van augmentat els problemes per als seus tècnics, entre lesions i abandonament de jugadores.


Continuant amb el Ciutat d'Alzira, cal dir que es l'únic equip que no he vist jugar aquesta temporada, però que continua amb la seua línia de lluita, i rafagues de bon joc, amb jugades interessants i que tenen molta qualitat, si no passa res, aquest dissabte podrem vore-les.


Continuem amb l'U D Tavernes, que com les xiques de la Ribera, amb  combinat grans partits, amb algun que altre fiasco, però podriem dir, mirant-ho tot, és una molt bona temporada per a les rogetes, i més encara després de les lesions que ha patit la plantilla. Així i tot, abans del descans de falles, s'encontraven ben situades, però tres derrotes seguides van fer anar enrere a l'equip.


El Gandia, també entra en el grup dels irregulars, i com tots estos equips, van a empentes, a colp de sentiment, i els tècnics patixen  moltes voltes la desidia de les jugadores, però també compten amb jugadores veteranes, que saben de que va l'asunt, i tenen alguna jugadora que porta l'equip endavant si esta amb  ganes i encertada.


Ja després tenim al grup d'equips debutants a la  categoria, i que pareix ser tenen un denominador comú, la falta d'encert de cara a porteria.



El Benetuser, els dos partits que les he vist, han lluitat, han trenat alguna jugada de merit, pero els ha faltat definir de cara a gol, i un equip mes modest, si quan te l'ocasio no l'aprofita, acaba pagant-ho. El mateix servix per al Malvarrosa, equip lluitador, pero a l'hora de matar, no aprofiten les oportunitats. Y ens queda el Maritim "B", l'equip que ha quedat l'ultim, pero a que la fi, ha lluitat tant o mes que els altres.


 Per a resumir, dire que  per a mi, que el futbol femeni m'apasiona, que tots els equips han tingut el seu moment de gloria al llarg de al temporada, uns mes que altres, i que de lo que es tracta es de competir, i aixo han fet els nostres equips i les nostres jugadores. Vullc donar anims a totes les jugadores lesionades, i en especial a les que tenen la lesio greu i per a llarg.

 Ara falta l'ultima jornada, i a descansar de partits oficials.

No hay comentarios:

Publicar un comentario