ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

jueves, 24 de mayo de 2012

Valencia C F Femeni "E", sub-campio de llliga, "Grande"!!!

Aci al blog, hem celebrat l'ascens a 1ª Regional del Valencia C F Femeni "D", i pareix que la "hazaña" del Valencia C F Femeni "E", pareix que haja pasat de "puntilles", per res mes lluny de la realitat, eu teniem en compte.




 I el primer es donar l'enhorabona a les jugadores i al cos tecnic, per el sub-campionat conseguit, al grup I de segona regional, a on els seus números son per enmarcar, amb un equip de debutants a la categoria, pues totes venien de jugar al f-7, la temporada pasada.


 20 partits guanyats, 3 empats i tres perduts, amb  110 gols a favor i 38 en contra ( dos gols mes marcats que el Campio el Museros, a qui felicitem per el titol conseguit, i la marca de nomes 15 gols en contra) son unes dades que eu diuen tot.


 Ara parlant personalment, apart de que conec a moltes jugadores i pares, la meua alegria es doble de gran per l'entrenadora, Marilo (gran entrenadora i millor persona), que veu com el seu treball, de vegades molt fosc, ha tingut una gran recompensa, ajudada per Anita i Blanca, i un poc de pasada, Elias tambe te algo de culpa amb l'exit d'aquest equip.A tots ells, un gran abraçada.






 Des d'aci al nostre blog, que aquesta publicacio servixca com un homenatge a aquest equip i a tot el que l'envolta (Papis, Mamis, Presi, Croniste, etc etc.)


AMUNT VALENCIA C F FEMENI "E" CLAR QUE SIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!


Fotos de Pedro Lara. Valencia Amunt Femeni

Pepe

2 comentarios:

  1. Pedro Lara24/5/12, 17:26

    Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar