ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 7 de mayo de 2012

U D Tavernes Femeni 1 - Ciutat d'Alzira 3. Ultima jornada de lliga.

 

El passat dissabte, al camp Municipal de Tavernes, es presentaven les esquadres de Javi i Ricardo, per a solventar alguns llocs de la classificació del grup II de 1ª Regional, la victòria d'aquestes últimes per 1-3, fa que es queden quartes i les valleres sextes o setenes, a l'espera del resultat del Gandia.


 Del partit cal dir, que va hi haure moltes imprecisions, tant per part d'un com de l'laltre equip, no hi va haver cap ocasió clara de gol, fins al minut 25, que Mari va tirar una falta per a les rogetes, a la frontal de l'àrea i va estavellar la pilota al trevesser, i cap davantera local va aprofitar el rebuig que va caure dins l'àrea.


 Al minut 27, en un contracolp foraster, la pilota va arribar a la davantera del Ciutat d'Alzira, i encara que amb l'oposició d'una defensa, va engaltar un fort xut des de fora l'àrea, que va fer inútil la gran estirada de Lidia, fent un golàs.



 Es va arribar a la fi de la 1ª part amb el resultat de 0-1.


 De la segona part, no disposem de dades, però l'Alzira va fer dos gols més, per un de les rogetes.


 Cal comentar, que abans del partit, les rogetes van lluir una pancarta d'ànim per a la seua companya lesionada Denis, a la que nosaltres també ens afegim.



 U D Tavernes.- Lidia, Angie, Mari, Marieta, Claudia, Gloria, Xata, Mireia (Júlia, m. 38), Aida, Yasmina (Rosana, m. 38) i Ainhoa. Segurament també van jugar a la segona part, Esther i Cris.


 S'acabat la temporada, i ara a descansar.

Cronica página Ciutat d'Alzira .- http://www.wix.com/masquefutbol13/ciutat-alzira-femeni#!resultats01

2 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.

    ResponderEliminar
  2. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar