ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

martes, 22 de mayo de 2012

U D Tavernes Femeni 1 - Alginet 0. Analisi i fotos, partit amistos



Aquest pasat dissabte, les rogetes van rebre la visita del campio de lliga, del grup III de segona regional, l'Alginet, que va deixar bona impresio al Municipal Vallero.


 Eren les 5 de la vesprada, quan l'arbitre va pitar l'inici de l'encontre, i feia moltisima calor. No va hi haure un gran joc, per part de cada equip, pero si decas es va notar el millor estat fisic de les forasteres, i es va traduir en un domini algo superior sobre les rogetes.


L'unic i solitari gol, va vindre quan Ainhoa Ferrrando ca traure una falta a la frontal de l'area gran, la pilota es va estavellar a la base del pal, i Gloria que va anar al rebuig, va posar la pilota dins de la xarxia.


 El mes positiu del partit per a les rogetes, el debut de tres jugadores de l'escola de futbo-7 vallera, Laura, Tania i Júlia B., que els minuts que Javi les va tindre al terreny de joc, eu van solventar amb una nota de sobresalient. 



Segon partit amistos que juga Ainhoa Pardo amb les rogetes, que s'ha reincorporat a la disciplina del club, despres de dos temporades al Valencia C F Femeni, en vistes de reforçar l'equip a la propera temporada, junt amb les jugadores de F-7 abans nomenades.


Alineacions dels equips

U D Tavernes Femeni.- Xata, Rosana, Marieta, Mari, Cristina, Mireia Lee, Júlia Bosch, Angie, Yasmina, Aida i Ainhoa F.. Partit amistos amb sense nombre de canvis, tambe van jugar, Esther, Gloria, Laura, Ainhoa Pardo, Tania i Júlia Boronat.

Alginet.- Ainhoa, Miriam, Barbara, Andrea, Alba, Carmen, Pitu, Eva, Lucia, Lara i Ade. Tambe van jufar, Claudia, Zara i Nuria.


No hay comentarios:

Publicar un comentario