lunes, 14 de mayo de 2012

Futbol-7. Levante U D "B" 4 - U D Tavernes 2. Cronica i fotos. Copa Federacio

Altre bon partit de les rogetes, aquesta vegada davant el segon classificat, encara que el resultat siga una derrota. Les xiques de Jareño, continuen a la seua marxa, jugant a cada vegada millor. Mark ens conta el partit jugat a Nazareth amb cronica i fotos.

Les rogetes van anar a València amb l’esperança de retallar distàncies amb el segon classificat, el Llevant B, però desprès de la derrota d’aquest dissabte hauran de conformar-se amb lluitar per la tercera plaça. A la lliga les valleres van aconseguir els 6 punts en els dos enfrontaments amb les granotes però a la copa aquestes han sigut les justes vencedores en els dos partits. Tanmateix, no va ser fins els últims 3 minuts que es va decantar el partit a favor de les blaugranes.

Encara que sempre van anar per darrere en el marcador,  les rogetes van poder empatar per dos vegades en la primera part, primer mitjançant Laura en una jugada a la qual ens té acostumats amb tir fort des de fora de l’àrea, i desprès en jugada individual de Tània que furt el baló en defensa i recorre tot el camp abans de batre a la portera local. Amb el 2 – 2 es va acabar la primera part.
En la segona part, seguia dominant el Llevant però no van poder avançar-se fins el minut 19 en una jugada ràpida i ben elaborada.

Les xiquetes de Jareño es van mantindre en el partit fins l’últim moment, encara que no van disposar d’oportunitats clares de gol, però en un contraatac a falta de 3 minuts per a acabar el partit les granotes van sentenciar.

Per l’UD Tavernes van jugar: Sarai, Àngela F., Tània, Paula, Laura, Maria, Àngela C., Gemma i Júlia