ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

martes, 8 de mayo de 2012

Valencia C F Femeni "D", a fons.



Plantilla Valencia C F Femeni "D" 2011/12


Aprofitant l'ascens a primera regional d'aquest equip, anem a repassar un poc la història i els origens d'esta colla de jugadores, que de segur, alguna donarà que parlar a les temporades vinents.


 Per a començar ens remuntarem a la temporada 2009/10, quan part de la base d'aquest equip, jugava al futbol 7, precisament al Valencia C F Femeni "A" de f-7, entrenades per Luis Rodenas, quedant Campiones de Lliga,  amb els 20 partits guanyats, 200 gols a favor i només 14 en contra, quedant el Levante "A", sub-campiones, a 12 punts de distància. Eixa temporada, alguna jugadora, ja va debutar al futbol 11, al Valencia C F Femeni "C".

Valencia C F Femeni "A" f-7 Campio de lliga 2009/10

Valencia C F Femeni "A" f-7, al I Torneig San Vicent de Futbol Femeni de Tavernes de la Valldigna


 Per a la temporada 2010/11, es va mantindre el bloc del "A" de f-7, més algunes jugadores del "B", i poques incorporacions. A la part tècnica, es va tornar a posar al davant del projecte, Luis, acompanyat per Cristina.
 A la primera temporada al futbol 11, van quedar quintes al grup II de segona regional, guanyant 13 partits, empatant-ne 2 i perguent-ne 7, amb 96 gols a favor, per 50 en contra. A final de temporada, Jesús, l'actual entrenador, es va fer càrrec de l'equip, amb companyia d'Elias Sanjuan.


 I en aquesta temporada, a falta de 3 jornades, els números  ho diuen tot, 15 partits guanyats, un empatat i tres perduts, amb 94 gols a favor i 21 en contra, quedant ja matemàticament segones, lloc que els dona l'ascens a 1ª.


 L'ascens de l'equip el fa de la mà, d'un tècnic de la casa, Jesús Oliva, que ja ha passat per aquest "trago", quan a la temporada 2009/10, va pujar al Valencia C F Femeni "C" com a segon de Edu Valenzuela, com a millor tercer.


Jesus celebrant l'ascens del Valencia C F Femeni "C" la temporada 2009/10



 La temporada passada, ja es va fer càrrec de l'equip, ajudat per Elías Sanjuan, barrejant la feina amb el "C" de f-11 a 1ª regional, i al Valencia C F Femeni "B" de f-7, al qui va fer Campió de Copa Federació, amb Mireia Lee Armengol com a segon. Cal comentar, que aquesta temporada, Christian Toro, fins que es va fer càrrec de l'equip de 1ª Divisió,  va ser el segon de Jesús.


Jesús Oliva i Mireia Lee Armengol, tecnics del Valencia C F Femeni "B" f-7, campiones de Copa Federacio 2010/11


 Jo personalment que porte seguint a aquest grup de jugadores fa tres temporades, al mateix que al tècnic, tinc que dir que m'alegre molt moltíssim, per tot el que envolta l'èxit d'aquest equip, i vull felicitar a totes les jugadores i al tècnic, per que no tot ha estat un camí de roses al llarg de la temporada, i també fer extensible la felicitació al grup de pares i mares que hi ha darrere, entre ells particularment a Vicente Villarreal i Jose Castillo, que sense la seua feina no haguerem pogut fer el seguiment a l'equip.


Pepe.
Font d'nformacio.- Web Federacio Valenciana de Futbol

Fotos de la plantilla 2011/12.- Fundacio Valencia C F 
Altres fotos.- Archiu d'Amunt Rogetes.




No hay comentarios:

Publicar un comentario