ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 28 de mayo de 2012

Ciutat d'Alzira 1 - U D Tavernes 1. Partit amistos, fotos (1)

Gran partit el jugat el passat dissabte a les instal·lacions del Tullel d'Alzira, a on les rogetes de la Ribera i les rogetes de la Valldigna, van fer un gran esforç per mantindre el nivell físic i de joc durant tot el partit, encara que va fer una calor sofocant a l'hora del partit.




 Es van adelantar les valldignenques mitjançant Ainhoa F., que va fer un golàs per enmarcar, a la primera part, i les xiques de Ricardo van empatar a la segona, amb un bon contracolp que la davantera va culminar perfectament.





 El partit no va tindre més gols, per culpa de les porteres, que en diverses ocasions, en van lluir en l'u contra u, i en bones aturades.



Amb aquest partit, les xiques de Javi, ja van pegant les últimes aletades a la temporada 2011-12, que pot ser tinga el seu capítol final el proper dissabte davant l'Alcudia al Municipal Valler, per a després anar-nos-en tots de paella per a despedir la temporada.



No hay comentarios:

Publicar un comentario