lunes, 3 de octubre de 2011

U D Tavernes Femeni 4 - AT Carcaixent 1. Partit amistos, cronica i fotos.

U D Tavernes Femeni 4 – At. Carcaixent 1

Gran partit el d’ahir diumenge el que van jugar les “rogetes” contra el At. Carcaixent, per part dels dos equips, que van convertir en una anada i tornada a les arees. Molta gent a la gradería, que es va quedar a vore el partit, despres de vore l’empat del juvenil “B”.

Al minut 5, Mari de falta directa, va inaugurar el marcador, fent l’u a zero. Al minut 10, Gloria fa un a gran jugada personal, que Aida prop de la porteria, convertíx en gol, fent el 2-0.

Despres del 2-0, les xiques de Vicent (entr. del Carcaixent) començen a rondar la porteria defesa per Lidia, amb cert perill, a la primera, lidia l’atura, i a la segona, la pilota ix fregant el pal dret de la portería. Al minut 17, Mari torna aprovar a altre llançament de falta, pero ix fora per ben poc.

Al minut 22, Gloria arreplega un balo a 20 metres de la frontal, i fent una galopada de les seues, es planta devant la portera, a qui regatetxa i fica la pilota dins la xarxia amb elegancia, era el 3-0.

Del minut 26 al 32, el Carcaixent torna a apretar de valent, i te tres noves ocasions de gol, anansen fora per ben poc. Per joc, les xiques forasteres mereixien ja marcar algun gol.

Andrea al minut 34, te una gran ocasio, que desbarata la portera a la seua ixida, i al contracolp següent, Ines fa el 3-1. S’aplegaría al descansa amb eixe resultat.

Al represa, les rogetes, han dominat els primers 5 minuts, per a despres dominar el Carcaixent. Al minut 15, entre Lidia i Ana V., han desbaratat una jugada de molt de perill, al minut 19, es Mari la que desfa l’ocasio del Carcaixent.

La segona part, anaba aixi, el Carcaixent apretant, i les valleres defenense i buscant el contracolp.

Al minut 37, pot ser ha estat la milor jugada del Tavernes a la segona part, Ana V., lliura una treta de banda a l’altura de les banquetes, el rebuig aplega a Mireia, que la pasa a Andrea, esta aguanta la pilota, pasa cap arrere a Ana V., aquesta combina amb Mireia, que veu desmarcarse a Andrea, i li fa un pase adelantat, Andrea aplega a la linea de fons, centra, una defensa rebutja, Mireia talla la pilota i devant altra defensa pasa la pilota a Ainhoa, que li la deixa en safata a Júlia, per a que dispare desde fora de l’area, la portera no acerta a rebutjar amb el peu i entra dins de la porteria, deixant el marcador amb el definitiu 4-1.

El Carcaixent , abans d’acabar el partit encara va disposar d’alguna ocasio mes per a retallar distancies al marcador.

A la fi, es va vore un bon partit, i el Carcaixent va desmostrar per que la temporada pasada va ser un dels capdavanters del seu grup a la segona regional, i seguramente, aquesta temporada tornaran a ser-ho.