sábado, 15 de octubre de 2011

U D Tavernes Femeni 2 - U Benetuser-Favara 0. Cronica i fotos, 1ª jornada de lliga

Vesprada molt assolellada al Municipal Valler, i la gespa amb perfectes condicions per a la pràctica del futbol. 1ª jornada de lliga al grup II de la 1ª Regional, i primer partit disputat entre els dos equips, que abans mai s'habien enfrontat.

Anem al partit, que ha estat molt disputat, domini altern, es podria dir una part per a cada equip, i que l'equip que ha definit millor, ha guanyat el partit, i em pareix a mi, que la victòria ha estat justa.

A la primera part, les rogetes han aplegat més voltes a porta que les forasteres, que han arribat poc, i amb molta tendreça, quasi sense perill.

Al minut 2, Denis ha disposat de la primera ocasió, al minut 9 Aida, davant la portera no ha finalitzat, refusant la portera a còrner. Al minut 11, entre Andrea i Gloria, han tornat a fer una jugada de perill. Al minut 24, la mateixa Gloria, ha fet un llançament amb molta intenció, però la vaselina, li ha surtit alta. En aquest moment, Cris ha eixit per Ana V., per unes molesties d'aquesta última.

Per fi al minut 33, Andrea arreplega una pilota que li venia de la defensa, fa un eslalom, es planta a vora la frontal un poc escorada, però tira amb molta convicció, i per l'escaire contrari fa el 1-0.

Al minut 37, el Benetusser, ha disposat de la millor ocasió de la primera part per a les visitants, fent un bon xut la davantera, obligant a Lidia a refusar a còrner.

Es trau el còrner, Lidia es fa en la pilota, trau de porta, la pilota pega un bot al mig-camp, Aida es fa amb ella, controla, i li la passa adelantada a Andrea, que la col.loca molt bé, davant l'eixida de la portera, i fa el 2-0, a la fi resultat definitiu, era el minut 38.

Al minut 44, Gloria fent pressing dins l'àrea, recupera la pilota, fa un regateix, li la posa en safata a Aida, però esta no acerta a engantxar-la bé, i la pilota ix llepant el pal dret de la porteria. Segons sembla a la primera part, resultat curt.

A la segona part, les jugadores de Quique i Javi, han eixit a acurtar distàncies, i a moments han encaixonat a les rogetes, que es defenien amb moltes ganes. Esta segona part, el joc ha esta més de mig-campisme, amb poc perill a les àrees, i total hem comptabilizat 2 ocasions del Benetusser, al minut 54, que ha parat Lidia, i al minut 89, amb un xut que ha eixit per dalt. L'única ocasió del Tavernes ha estat de Yasmina, al minut 76.

Comentar, que les jugadores dels dos equips, han lluitat de valent, amb molta força i noblea, i que l'àrbitre del partit, quasi trau del mateix a les jugadores, per el seu indiscriminat canvi de criteris, a l'hora de pitar i d'amonestar faltes, tant cap a un equip com cap a l'laltre. L'àrbitre ha tret targeta roja a Gloria (m.69), per encarar-se de mala manera a una contrincant, acertadament.

Per tant, primer partit, primera victòria de la temporada.