ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

viernes, 7 de octubre de 2011

La previa del cap de setmana del 8 i 9 d'ctubre del 2011.

Hui es divendres, i el cap de setmana futbolistic ja esta ahi, per tant es moment de repasar lo que poden fer o faran el nostres equips. Com sempre començarem per els partits ja oficials, i despres els amistosos.

VALENCIA C F Femeni "A"

El lider de la 1ª Divisio Femenina, el Cajasol Sporting Huelva, ens visita a Beniferri, a la 5ª jornada de la present temporada, i ens aplega en un moment delicat, per que encara no tenim cap punt al nostre casiller, hem fet ple de derrotes, al reves que les andaluzes, que compten els seus partits per victories.

Compartix la capsalera amb el Barça i el Bilbao, pero va primer per el millor "goal-average". L'ultim partit va guanyar per la minima i de penalty, pero ahí estan les primeres.



Les blanc i negres, despres de fer una gran primera part Santander (segons totes les croniques), a la segona part es van vindre abaix .Pot ser l'empat del Reocin al temps de descompte de la primera part, va ser molt decisiu.

Be tot el fet per els dos equips abans del diumenge, no val per a res, en Beniferri, el partit començara 0-0, i onze contra onze. Esperem que les nostres traguen tot el que porten dins, i fasen aixecar a les onubenses, i s'hen tornen a Huelva com han vingut, sense cap punt. Per a nosaltres esta clar, els tres punts es queden a casa.

VALENCIA C F Femeni "B"

El diumenge 9 d'octubre, tambe a Beniferri, les xiques d'Ismael i Edu, rebran al C D Castello, que va cedir un punt a casa davant el Plaza de Argel "B" ( un poc xistos l'asunt del Hercules, no?), i estan les septimes a la classificacio.

Les nostres, están segones, empatades a tres punts amb les primeres, el Ciutat de Benidorm, que va apalliçar al Canbanyal 0-6 a domili, i amb les terceres, el Torrent, que tambe li ha pegat un repas al Villarreal B.



El Castello, la temporada pasada, ens va posar l'autobus a la portería, i va traure un empat a dos.
Es de esperar, que les "ches", no malbaraten el mateix que davant el Parreta, i tinguen un partit ordenat i facen el que saben fer; jugar al futbol.

VALENCIA C F Femeni "E"

Despres de les bones sensacions que van donar a l'empat davant la Vall, les jugadores del "E", visiten al Benicato, que va pedre a la primera jornada. Esperem que vajen progresant, que es el que tenen que fer, i si guanyen millor, pero l'important, es que es desenvolupen futbolisticament.

Ara pasarem als partits amistosos.

U D TAVERNES Femeni

El dissabte 8 d'octubre, al Roig de Corella, a partir de les 18:00 hores. Les "Rogetes" tornaran la visita a les "pixavines", que elles ja ens van fer, amb el resultat de 3-4, a favor de les ducals. Segurament l'ultim partit valit per a fer proves, abans de encarar l'inici de lliga a casa, davant el Benetusser de Quique i Javi.




VALENCIA C F Femeni "C"

El diumenge matinet, a les 10:00 hores, contra l'Eliana "A", juguen les xiques del C. Avore si obrin el pot de les esencies, i ens oferixen altra exhibicio, abans de l'inici de lliga.



VALENCIA C F Femeni "D"

Per ultim, les jugadores de Jesus i Cristian, jugaran contra el Futbol City Chelsea (Salutacions per a Sandrita i Gemita), al camp Mundial 82 de Catarroja, a partir de les 12:00 hores del dissabte 8 d'octubre.

No tenim referencies del Chelsea, pero de segur que les nostres intentaran que siguen positives per a elles (Valencia "D").

I el diumenge 9 d'octubre, a les 18:00 hores a Beniferri, jugarán contra el Villamarxant "A", el segon partit del cap de setmana.



Ara ja a esperar ja els resultats, i esperem que siguen favorables als nostres equips.






No hay comentarios:

Publicar un comentario