ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

viernes, 14 de octubre de 2011

La previa del cap de setmana del 15 i 16 d'ctubre del 2011.


Altre divendres, i el cap de setmana proper, el futbol femeni, ja es posa a tope, amb totes les categories en marxa, 1ª Divisio, Autonomica, primera regional i segona regional, i per supost el futbol-7. Anem a vore com ve de carregat el cap de setmana.

1ª Divisio

Despres de la derrota davant el Collerense, les jugadores del Valencia C F F "A", rebran aquest diumenge 16 a Beniferri, a l'hora habitual, les 12:30, al Sant Gabriel, equip catala, que ve de guanyar a casa a L'Estartit, per 3-2, amb remonta inclosa, i abasten la 9ª posicio a la taula amb 9 punts.

Encara que les nostres xiques no han puntuat a les sis jornades precedents, este sería un bon partit per a ençetar el casiller de victories, que falta ens fa. Els llocs de salvacio estan a 4 punts, i queden 28 jornades, encara que crec que aquesta situacio pasajera, pasara a l'oblit en 3 o 4 jornades.

Autonomica

Tan sols el Ciutat de Benidorm, ha guanyat el dos partits jugats, i aquesta setmana jugen contra el Levante C, segon, empatat amb el Valencia B. De aconseguir un bon resultat davant el Saguntino, i esperar a vore que fan els altres dos, les nostres podrien començar la setmana liders, pero clar, caldra que elles fasen la seua feina, que es guanyar.

1ª Regional Grup II

1ª jornada a aquest grup, i de tres equips nostres, Levante D, Valencia C i U D Tavernes Femeni, els dos primers jugaran derby a Nazareth, i s'espera un gran event deportiu i futbolisitc, per la calitat que atresoren les dos plantilles.

Les "rogetes", rebran al Unión Fabara Benetuser de Quique i Javi, que justament, es van proclamar campions de lliga la temporada pasada a l'ultim partit, aci a Tavernes davant l'extint Val D'Alfandech A. La remossada plantilla de les valleres, i el facto camp, pot ser incline la victoria al costat de les locals, pero al ser el primer partit, tot son interrogacions, de com poden estar el equips.

2ª Regional Grup I

El Valencia E, jugara a Beniferri, davant l'Estivella, que encara no ha puntuat, el diumenge 16, a partir de les 16:00 h.. Es d'esperar, que les jugadores de Marilo, continuen amb la seua progresio, i que juguen a futbol, deixant les altres coses per a que l'entorn,puga fer tertulia al llarg de la setmana, mentres elles entrenen.

2ª Regional Grup II

El Valencia D, l'equip de Jesús, debutara a la lliga a casa, davant el Juventud Manisense, i com diem abans a l'apartat de 1 Regional, al ser la primera jornada, no es pot esbrinar el rendiment del equips, pero les xiques del D, ixiran a per totes.

Tots el horaris aci horaris 15/16 octubre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario