ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

domingo, 29 de enero de 2012

Valencia C F Femeni 1 - Ath Bilbao 3. Avanç informatiu

Aquest matí a Beniferri, el segon classificat de la 1ª Divisió Femenina, el Ath de Bilbao, ha patit de valent davant les blanc i negres, per tal d'emportar-se els tres punts.

Les nostres han donat una gran image, i la falta de sort i d'encert de cara a gol, les ha privat d'un resultat millor. Però davant tenien un gran equip amb molt d'ofici i qualitat, i no ha pogut ser.

La 1 part ha acabat amb 0-1, en els principis de la segona part, Marta Mateos, amb jugada personal dins l'àrea, ha fet l'empat a 1. Minuts després el Bilbao s'ha tornat a posar per davant, i ja als minuts finals, ha fet el 1-3 definitiu.



A l'espera de la crònica d'Enrique, el nostre especialista del València de 1ª Divisió als partits de casa, és tot. Comentar que tindrem fotos del partit, reportatge al voltant del partit, i entrevistes dels dos entrenadors, Cristian Toro per part del València i Juan Luis Fuentes per part del València, a qui agraim la disponibilitat per atendre'ns. Conforme anirem editant ho publicarem.

No hay comentarios:

Publicar un comentario