ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 23 de enero de 2012

U D Benetusser-Favara 0 - U DTavernes Femeni 3. Cronica i fotos.




U D Benetusser-Favara 0 - U D Tavernes Femeni 3


En partit corresponent a la jornada 11, i primer de la segona volta, les Xicones de Javi i Josep, en un partit molt serios i treballat per totes les línies (des de la portera fins a les davanteres), han tret 3 punts davant el Benetusser-Favara (equip que pel joc demostrat mereix un millor lloc a la classificació), guanyant per 0-3, tots ells a la segona part.



A la primera, les locals, tocaven bé, però tots els seus intents, morien a la defensa rogeta, o a mans de Lidia. Les millors i més clares ocasions han estat de part rogeta, que ha perdonat 3 clares ocasions de gol.

Al minut 10 de la segona part, Mari ha arreplegar un rebuig quasi al cercle central, i ha xutat fort, la pilota s’enverinat, i entre el travesser i la portera ha inaugurat el marcador, era el 0-1.


Després han vingut dos ocasions seguides per a les locals, però al minut 28 (2ª p.), Mireia es fa en una pilota al migcamp, veu el desmarc d’Aida, esta progressa dintre l’àrea, la portera refusa, Gloria no acerta a rematar, i Aida amb la sang gela, tira la pilota al fons de la xarxia, era el 0-2.

Al minut 43 (2ªp), Aida ha estavellat el seu xut de fora de l’àrea al travesser, i a la següent jugada, la mateixa Aida a asistit a Gloria en el 0-3 final.


Tres punts més, que col.loquen a les rogetes quartes amb 18 punts, a tres del líder, el Levante “D”, que s’ha col.locat líder al guanyar 2-3 al Valencia C F F “C”, proper rival de les valleres la propera jornada al Municipal Valler.

Pel Benetusser-Favara ha jugat; María, Ana R.m Ana B., Lorena, Amparo, Patri, Rosi (Silvia), Sara, Poti, Paula i Rosi. Tambe va jugar Mireia P., Mireia R va ser la portera suplent i no va ixir.

Pel Tavernes han jugat ; Lidia, Angie, Mari, Marieta, Cris, Xata (Mireia m. 56), Júlia, Ana, Aida, Esther (Claudia m. 45) i Gloria.

No hay comentarios:

Publicar un comentario