ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 30 de enero de 2012

Futbol-7. Valencia C F Femeni "C" 2 - U D Tavernes 3. Cronica i fotos


DesprÉs de l'enfrontament del f-11, el diumenge, va ser el torn per al f-7. MagnÍfic reportatge fotogrÀfic de Mark, que haurem de publicar en varies entrades. La crÒnica, com sempre de Mark, i Chapa a les dades.


Aquest diumenge les xiquetes de l’UD Tavernes F-7 han aconseguit una important victòria davant el Valencia CF “C” per 2 gols a 3 en un partit molt disputat. Laura va establir el 0 – 1 al primer minut de joc al executar magistralment una falta a la vora de l’àrea. Només 5 minuts més tard, Maria va batre la portera local per a posar el 0-2 al marcador. En l’única falta de concentració de la primera part, la davantera nº 12 del València va marcar al guanyar la esquena a la defensa i superar l’eixida de Sarai. Però les rogetes estaven fent un gran partit i Maria de nou va marcar el 1-3 amb el qual es va arribar al descans.


La segona part va resultar molt oberta i les jugadores locals, molt valentes i lluitadores van aconseguir retallar distàncies quan encara faltaven 20 minuts. Tanmateix, a pesar de disposar ambdós equips d’oportunitats per a marcar, les valleres van poder aguantar el resultat i acabar amb la seua novena victòria en 13 partits amb només una derrota, davant les líderes en la que va seguint una temporada excepcional. A la setmana que ve rebran la visita del Villarreal B.


Les dades de Chapa:
0 – 1 min 1 Laura
0 – 2 min 6 Maria
1 – 2 min 12 Alejandra
1 – 3 min 19 Maria
2 – 3 min 41 Alejandra


Per l’UD Tavernes van jugar: Sarai, Paula, Tània, Gemma, Laura, Maria, Sofia, Andrea C., Andrea H., Àngela C., i Àngela F.

No hay comentarios:

Publicar un comentario