lunes, 16 de enero de 2012

Futbol-7. City Five Massanasa 1 - U D Tavernes Femeni 3. Cronica i fotos

Poc a poc, els nostres reporters, van reincorporanse a al tasca informativa; aquesta setmana, Mark i Chapa.

Després d’un mes sense jugar, les xiquetes entrenades per Jareño han aconseguit una victòria a domicili molt treballada i meritòria enfront d’un equip físicament superior. El equip local ha dominat la possessió del baló però no ha sabut traduir-la en gols gràcies al bon treball defensiu de totes les rogetes i la excel·lent actuació de Maria en la porteria, substituint a Sarai, baixa d’última hora i a qui desitgem una ràpida recuperació.

Les valleres, en canvi, han aprofitat les seues oportunitats mitjançant Sofia i Laura per a deixar el marcador al descans en 0 – 2.
Als tres minuts de començar la segona part, Àngela C. ha marcat un gran gol en el primer atac de les rogetes. Amb un 0-3 el equip local ha seguit buscant el gol i a falta de quatre minuts per a acabar el partit, i desprès de que Andrea H. estavellara el seu tir en el pal que haguera suposat el 0-4, la davantera del City Five, Marta, ha aconseguit el gol de honor per al seu equip.

Per l’UD Tavernes van jugar: Maria, Paula, Tània, Àngela F., Laura, Sofia, Andrea H., Àngela C., Clàudia, Andrea C., Júlia i Gemma