ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 23 de enero de 2012

Futbol-7. U D Tavernes Femeni 3 - U D Levante "B" 1. Cronica i fotos.


Important victòria, i les xiques de Jareño, continuen segones darrere de l'intratable Carcaixent, que va camí d'emportar-se el campionat de lliga per la via ràpida. Ací tenim la crònica de Mark.
Aquest dissabte les xiquetes de futbol 7 han aconseguit una nova victòria davant les més menudes del Llevant per 3 gols a 1. Sense exhibir el bon joc a què ens tenien acostumats, el esforç i treball de totes les jugadores que sí demostren cada setmana junt al encert de les golejadores Tània i Laura (que ja porten 10 i 18 gols respectivament) han bastat per a doblegar a un rival voluntariós però que ha inquietat molt poques vegades la porteria local.


Tània ha inaugurat el marcador al minut 10 de la primera part en jugada individual i 9 minuts més tard Laura ha posat el 2-0 amb un tir des de fora de l’àrea. Les visitants han marcat en un contraatac ràpid amb el temps reglamentari ja complit que ha aportat un element d’incertesa per a la segona part. Malgrat gaudir de diverses oportunitats clares de gol per part de les rogetes desprès de la represa, aquesta incertesa va durar fins a 4 minuts abans del final del partit quan Laura va establir el definitiu 3 a 1.


Per l’UD Tavernes van jugar: Sarai, Paula, Gemma, Àngela F., Laura, Tània, Sofia, Àngela C., Maria, Clàudia, Andrea C. i Andrea H.


Amb l’absència de Chapa, Toni ha proporcionat les dates dels gols:
1-0 min 10 Tània
2-0 min 19 Laura
2-1 min 30
3-1 min 56 Laura

No hay comentarios:

Publicar un comentario