ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

domingo, 4 de diciembre de 2011

Jornada 3-4 de desembre de 2011. Els nostres equips, anàlisi de la jornada.

Després d'un fum de temps, en tot este cap de setmana, no he vist cap partit de futbol femení, i he dedicat tot l'esforç a la guitarra "flaca", de "peluts", de "muntar soroll", etc. etc., o "rocanrolejant". Però l'informació continua aplegant-nos, i ací estem a peu de canó.

Aquest matí, les xiques de 1ª Divisió han estat golejades pel Barça, a un partit que semblava un desenllaç sabut. Però al futbol sempre s'espera una sorpresa, que huí no ha aparegut; de totes maneres, aquest proper dijous, el partit de lliga contra el Málaga, sembla molt més decisiu, al mateix que el del diumenge a Saragossa, davant el Prainsa.

Diriem que demà dilluns el Valencia Femené, enceta una setmana clau, de cara al seu proper futur.

En lliga autonòmica, les "ches", tenien un partit també d'eixos anomenats claus, que valen més de tres punts, i les xiques l'han tret endavant, guanyant 1-0 a l'Olimpic de Xàtiva, amb gol de Tania, que aprofitant un mal rebuig de la portera i després de la defensa, per a fer el solitari i important gol del partit, que manté a les blanc i negres als llocs capdavanters de la classificació.

Al grup II de 1ª Regional, ahir dissabte el Levante "D", empataba a dos davant el líder, Camporrobles, i a l'hora de publicar aquesta notícia, no teniem els noms de les golejadores.

Per altra part, a Beniferri, el "C", ha perdut davant el Ciutat d'Alzira 3-4, deixant a les valencianistes septimes i a les de la Ribera, segones. Lorena, Ana i Rocío, han sigut les golejadores per part del C.

Les Rogetes, han cumplit aquesta setmana el segon partit de descans, i el dissabte, van jugar un partit amistos contra el Sporting Sueca CF, amb gols de Yasmina, Esther F. i Gloria. El resultat va ser 3-1.

A la segona regional, al grup I, el "E", esta "desmelenant-se", i aquesta jornada ha guanyat al SportiuVila-real, 2-4, que anaven quartes, deixant a les xiques de Mariló, primeres momentàneament.

Al grup II, les xiques de Jesús, el "D", han tornat a golejar, aquesta vegada a domicili, al Juventud Paternense B, i les han adelantat a la classificació, a on van terceres.

En futbol 7, destacar la victòria del Tavernes a domicili contra el Marítim B, que les deixa segones amb un mà a mà, davant el líder, el Carcaixent, que la propera jornada visitarà el Municipal Valler, i amb el lideratge en joc.

El Valencia "A", va perdre al derby contra les granotes 5-1, el "B" ha guanyat 5-2 al Mare Nostrum, i el "C" 1-2 al Moncada. El "D" ha perdut contra el Catarroja al torneig de Benjamins, i el "Q", va vore aplaçat el seu partit per la pluja.

No hay comentarios:

Publicar un comentario