lunes, 12 de diciembre de 2011

Futbol-7. U D Tavernes Femeni 2 - At Carcaixent 7. Cronica i fotos

S'esperaba aquest partit amb moltes ganes i il·lusió per part de les rogetes, però l'equip que va primer a la taula, l'At Carcaixent, no va deixar lloc per a la sorpresa. Mark i Chapa, ens ho conten.

Primera derrota de la temporada per a les xiquetes de l’UD Tavernes davant de l’At.Carcaixent que arribava al Municipal de Tavernes havent guanyat tots el seus partits i que es confirmen com a clares favorites per a repetir el títol de campiones de lliga que van aconseguir l’any anterior. Malgrat el resultat final, les rogetes han fet un grandíssim partit. Fins al minut 25 de la primera part, han controlat el partit amb un gran treball en la defensa i mig camp que limitava el perill de les visitants a un sol xut a porteria. A més a més s’han avançat 2 – 0 al marcador gràcies a dos magnífic gols de Laura i Tània. Tanmateix, als últims 5 minuts, el Carcaixent ha capgirat el marcador aprofitant les escasses oportunitats que van tindre, primer en una jugada de molt mala sort per a la defensa local quan en un rebuig el baló pega en una companya i cau als peus de la davantera visitant i desprès en dos jugades que han acabat en gol amb una definició propia de campions. En mig del empat i el tercer gol visitant, un llançament al pal de Laura. Al descans, un 2 – 3 difícil de comprendre per al públic entre el qual es trobaven l’alcalde i el conseller d’esports de l’Ajuntament a qui tots els agraïm aquest recolzament al futbol femení de Tavernes.

A la segona part, les visitants han demostrat per què ocupaven el primer lloc en la classificació, amb un atac ràpid i resolutiu i un mig camp incansable que creava molt de perill marcant dos gols més en poc de temps a la meitat del segon temps. Les rogetes també van tindre les seues oportunitats, però la portera visitant ho parava tot, especialment una doble oportunitat, primer en un tir a boca de canó de Maria i després rebutjant el llançament des de fora de l’àrea d’Àngela. Van sobrar els dos últims gols visitants aconseguits als últims minuts del partit aprofitant el cansament local i que deixava el marcador final massa inflat per als mèrits d’ambdós equips.

De totes maneres, les valleres han realitzat una primera volta de campionat impressionant i ocupen la segona posició, a tres punts del tercer, amb 6 victòries, 1 empat i només una derrota.
Van jugar per al Tavernes: Sarai, Júlia, Gemma, Àngela F., Laura, Tània, Maria, Sofia, Clàudia, Andrea H., Andrea C. i Paula.