ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

viernes, 16 de diciembre de 2011

Camporrobles 5 - U D Tavernes Femeni 0. Cronica i fotos, jornada 9



Partit disputat a Camporrobles, amb baixes temperatures, pero amb molta accio i dinamismes per part dels dos equips. Victoria justa del lider, ampla pero treballada, per que les rogetes eu van donar tot al camp.

Les nostres hagueren pogut fer algun gol, pero tambe cal dir, que l'actuacio de la portera rogeta, ens va lliurar de mes gols locals. Felicitar als dos equips per l'entrega i ganes al llarg del 96 minuts que va durar el partit.

El dos primers gols van vindre a dos contracolps locals, i amb 2-0 s'ha arribaria al descans. Despres a la represa, el Camporrobles va fer dos matiners gols, i el definitiu 5-0 al minut 78. Els equips van continuar jugant com si el partit anara 0-0, i van fer un gran desgast fisic.

Per el Tavernes van jugar; Xata, Júlia, Mari, Marieta, Angie, Cris ( Ana D. m. 75), Mireia, Andrea (Esther F. m. 84), Denis, Aida i Gloria. En ausencia de Javi, es va fer carrec Josep.

No hay comentarios:

Publicar un comentario