lunes, 19 de diciembre de 2011

Futbol-7. U D Tavernes Femeni 2 - Xeraco 2. Cronica i fotos,

Gran partit el del dissabte passat, entre les valleres i les xeraqueres. Nosaltres van vore la primera part, i va ser d'una gran intensitat i joc de futbol total, per part dels dos equips. La vallera Noelia, va fer els dos gols forasters. Mark i Chapa, ens eu conten a la cronica. Nosaltres els felicitem a jugadores, cos tecnic i directius, i donem diploma d'honor als nostres reporters, per la temporada que estan fent, i en nom dells, cos desitjem a tots i totes, unes bones festes de Nadal i d'Any Nou.

Partit de màxima rivalitat entre els dos únics equips de futbol 7 femení de la comarca i que ha acabat amb un empat que satisfa més a les valleres que mantenen l’avantatge de 3 punts sobre les seues veïnes a la classificació.

A la primera part, les blanc i negres han sigut superiores i s’han avançat al minut 4 amb un fort xut de lliure directe de Noèlia que ha pegat al travessar abans d’entrar en la porteria defesa per Sarai. Ambdós equips van tindre ocasions de variar el marcador però es va arribar al descans amb el resultat de 0 – 1.

Al minut 14 de la segona part, Tània va aconseguir l’empat a l’aprofitar una jugada per banda de Laura però cinc minuts més tard, Noèlia tornava a ficar les visitants per davant, una altra vegada de lliure directe i des d’una posició molt semblant al primer gol. Tanmateix, l’alegria de les jugadores del Xeraco va durar molt poc ja que Tània marcava de nou al rematar un centre de Laura.

Al final, un empat just entre dos equips que estan realitzant una temporada magnífica.
Per part de l’UD Tavernes van jugar Sarai, Júlia, Gemma, Àngela F., Laura, Tània, Sofia, Clàudia, Àngela C., Andrea H., Andrea C. i Paula.