ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 5 de diciembre de 2011

Futbol-7. C F F Maritim "B" 1 - U D Tavernes Femeni 9. Cronica i fotos.

Ja tenim a Mark a ple rendiment en la càmera i la llapicera, acompanyat per Chapa a la central de dades. Magnífic tandem informatiu que tenen les menudes del Tavernes aquesta temporada, com magnífica és la temporada que estan portan a terme les xiquetes de Jareño i Paula (gran adquisició la de la ex-central "rogeta" per al nostre futbol femení), i que el proper dissabte, tindran com a colofó, jugar-se el primer lloc, davant l'equipàs del Carcaixent. Vos esperem a tots al Municipal, clar que siiiiiiiiiiiiii!!!!!!!



Les xiquetes del UD Tavernes segueixen superant-se. Malgrat alçar-se de bon matí i una hora de viatge, han aconseguit la victòria més amplia de la temporada aquest diumenge a València en el partit que les va enfrontar a les més menudes del CFF Marítim a les 9 del matí. La primera part ha sigut de domini total de les rogetes que han disposat de nombroses ocasions de gol, marcant fins a 6 en els primers 30 minuts que ha acabat amb un llançament al pal de Laura que ja en havia marcat quatre. A la segona part, i de certa manera comprensible per la diferència al marcador, les valleres van eixir més relaxades. Seguien controlant el partit però no creaven tantes ocasions. De fet els primers dos gols d’aquesta part els van marcar jugadores locals, el primer per part d’una defensa en pròpia porta a l’intentar treure un centre de Laura, i el segon per part d’una davantera local desprès d’un còrner. Als últims minuts les rogetes van buscar el gol amb més intensitat, marcant 2 més per a deixar el resultat final en 1 – 9 que podrien haver sigut 10 però el llançament de Maria es va estavellar en el pal en l’última jugada del partit.



Gràcies a Chapa per proporcionar-me la llista de golejadores del partit que detalle a continuació:
0-1 min 2 Laura
0-2 min 6 Laura
0-3 min 20 Laura
0-4 min 21 Maria
0-5 min 28 Andrea H.
0-6 min 30 Laura
0-7 min 46 gol en pròpia porta
1-7 min 51
1-8 min 58 Sofia
1-9 min 59 Àngela C.


El dissabte que ve, a les 10 h al Municipal de Tavernes es jugarà el partit més important de la temporada ja que rebran la visita de les campiones de l’any passat, l’At. Carcaixent, amb la primera posició de la tabla en joc.

No hay comentarios:

Publicar un comentario