ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

jueves, 30 de septiembre de 2010

Partits Futbol 11 cap de setmana 3 d'octubre de 2010


SUPERLLIGA - PRIMERA DIVISIÓ GRUP B JORNADA 4º

3/10/2010 12:30 h. Camp de Beniferri

VCF FEMENI "A"

3

2

1

0

1

4

3

L'ESTARTIT

3

3

1

0

2

6

7

PRIMERA REGIONAL GRUP I JORNADA 2ª

3/10/10 17:00 h. Camp Municipal de Foios

13ª

FOIOS

0

1

0

0

1

0

6

11ª

VCF FEMENÍ "B"

0

1

0

0

1

1

3

PRIMERA REGIONAL GRUP II JORNADA 2ª

3/10/10 10:00 h. Camp de Beniferri

VCF FEMENÍ "C"

1

1

0

1

0

2

2

ESPERANZA

0

0

0

0

0

0

0

2/10/10 15:30 h. Camp Municipal de Tavernes de Valldigna

UD TAVERNES

1

1

0

1

0

2

2

ALDAYA

3

1

1

0

0

5

1

SEGONA REGIONAL GRUP II JORNADA 1ª

3/10/10 16:00 h. Camp Municipal de Manises

UF MANISES FC "B"

0

0

0

0

0

0

0

VCF FEMENÍ "D"

0

0

0

0

0

0

0


miércoles, 29 de septiembre de 2010

1ª Regional grup II. Jornada 1ª, analisi

Al grup II de 1ª Regional, el dos nostres equips, L'U D Tavernes Femení i el València C F F "C", varen traure el mateix resultat, 2-2 a domicili, davant el Parreta i l'Alginet, respectivament, el que els coloca a cadasqun amb un punt, amb les "Ches" quartes i les "Rogetes" cinquenes. Molt meritori l'empat del Tavernes davant el Parreta, dons era el seu debut en 1ª regional, després de tres temporades en segona.


El Mislata, que la temporada passada ja va acabar segon, i aquestas'ha reforçat amb jugadores del València, ha posat el seu desitg de ser el favorit, al golejar 7-0 a les xiques del Ciutat d'Alzira, i es posa lider. Segon es posa l'Aldaia, que li va fer una maneta al Cabanyal, 5-1. I el Torrent va guanyar 2-1 al Discobolo-La torre. El partit UD Esperanza- Camporrobles, ha estat ajornat, i el Llevant D de la ex-rogeta Denis, feia descans.

Per la jornada 2ª, el líder, descansa, i apart del Tavernes-Aldaia i el València C - Esperanza, el partit més interesant, podria estar el Ciutat d'Alzira-Alginet, per la rivalitat geogràfica.

1ª Regional grup I. Jornada 1ª, analisi.

La 1ª jornada, al grup I de 1ª R., ens ha portat uns resultats interesants. Cal destacar la golejada per 6-0 del San Antonio al Foios, que fa que les castellonenses es posen líders. La Unió F. de Manises, està segon, al guanyar a domicili al València B, per 1-3.

El Castelló, també va guanyar al Silos A per 3-1, i es coloca tercer. Alqueries va guanyar per la mínima al Juventud de Chiva, i el Villarreal va gunayar 4-5 al Sporting Sagunt. El Meliana-Llevant C, ha estat suspés i el Sport Llíria descansaba.



Per a la pròxima jornada, descansa Alqueries, i hiauran dos partits estelars, Manises A -Castelló i Villarreal B- San Antonio, pues els 4 equips han guanyat el primer partit.

El partit de la jornada, donarà començ, el proper diumenge al Pol. Mun. de Foios, a les 5 de la vesprada, entre el Foios i el València B. Dos equips que no varen tindre un bon començament de lliga.

Valencia C F F "D" 7- Mare Nostrum 2. Fotos.

José Vicente, ens ha enviat més fotos de l'últim partit de pre-temporada del "D", i huí les fiquem al blog, i de passo, comentem, que l'horari del partit del proper diuemenge 3 d'octubre, 1ª jornada de lliga, serà a partir de les 16:00 hores, al Pol. Mun. de Manises, davant l'Unió Femenina de Manises "B".






Resultats i Classificació cap de setmana del 26 de setembre de 2010






Meliana CF - Levante UD "C" Suspés


UD Esperanza - CD Camporrobles Ajornat 11-12-2010

Revisión Médica. Valencia CF Femenino.

Per a les xiquetes que tenen que fer-se la revisió mèdica, ací tenen la direcció d'on tenen que presentar-se:

CENTRO MEDICO CATARROJA
Teléfono: 646785577 – C/ Ramón y Cajal nº5, Catarroja (frente iglesia San Antonio)
Horario: de 17:30 a 20:30 h



Ver mapa más grande

martes, 28 de septiembre de 2010

NOTA INFORMATIVA Fotos de equipo Valencia CF Femenino


El JUEVES y VIERNES se realizarán las fotos de equipo e individuales del Valencia Féminas CF, el jueves F11 y el viernes F7, hay que traer la equipación de juego blanca (al F7 si no se le puede repartir hoy se le dará el mismo viernes, pero las medias blancas de juego si que las tienen todas), los técnicos se realizarán la foto con la ropa de los partidos(negra) y fisios, prep. físicos con la azul de entreno.


lunes, 27 de septiembre de 2010

Valencia C F F "B" 1 - Unión Femenina de Manises 3. 1ª jornada, analisis, cronica i video.

L'onze titular

València CF Femení "B"

Primer partit de lliga, i primera ensopegada del Valencia "B", que ens ha amargat el debut lliguer de les nostres xiques. L'equip no ha funcionat com esperavem que ho fera, però de segur que la "Màquina de joc Blanc i Negra", quan estiga totalment engrasada, serà difícil de parar. I de segur que elles el proper diumenge a Foios, ho tornaran a donar tot i més.

Difícil comentar una derrota, però davant hi habia un equip com el Manises, que ve de la categoria Nacional, amb jugadores curtides a eixa divisió. De totes maneres, tots sabem, que les nostres, huí no han tingut el dia.

Res feia avançar el que pasaria aquest matí, les xicones del "D", golejaven 7-2 al Mare Nostrum, feia un dia esplendit per a jugar al futbol, megafonia per donar ambient al partit, però a la fi s'ha perdut el partit.




Anem ja al partit, primer l'analisi de Juan.

MIRANDO HACIA ADELANTE

Primer partido de liga que enfrentaba al Valencia Féminas B y al Manises A; Arranca el partido y pasados diez minutos, las sensaciones no eran buenas, no había transición de balón, ni conexión entre líneas; el equipo pese al esfuerzo no llegaba a ligar buenas jugadas, las visitantes siempre iban un punto por delante, parecía que tenían un punto más de velocidad.
Las Ches se pondrían por delante en el marcador, pero Manises empataría a renglón seguido, para más tarde ponerse por delante en el marcador y aunque las blanquinegras tendrían ocasión de empatar a dos antes del descanso, la tónica era la misma.

En la 2ª mitad iba a ser más de lo mismo, se intentó, se persiguió, pero no salía, era un querer y no poder.
Pero pese a todo y como personalmente creo en este equipo, hay que sacar lo positivo, porque como todo en esta vida siempre hay algo POSITIVO, como por ejemplo SE DABAN ÁNIMOS UNAS A OTRAS, que en ESTE MUNDO SE APRENDE MAS DE LOS ERRORES QUE DE LAS GLORIAS, y que conociendo a estas chicas puedo decir bien alto que TODAS Y CADA UNA DE ELLAS TIENEN MUCHAS TABLAS Y MUCHO QUE OFRECER.
Sólo decir que nosotros, vuestros padres, creemos a pies juntillas en vosotras.

ANIMO CHICAS¡¡¡ AMUNT VALENCIA¡¡¡

Després de l'anàlisi, tenim la fitxa tècnica del partit.

Valencia C F F "B".- Marta López, Nerea, Viky (Lee, m.71), Lidia, Lesley (Erika, m. 61), Carla (Susi, m. 61), Raquel, Congui (Marta, m. 76), Tania ( Jeni, m 66), Sandra (T. G. m. 77) i Mire.

Unión Femenina Manises "A".- Elena, Lauri, Carmen, Sara, Ainhoa, Esther, Tamara, Vero, Cristel, Sandra i Zaira. Tambe han jugat, San, Jessi, Jenny, Júlia i Ainoa.

Gols
1-0 Lidia, m. 21
1-1 Zaira, m.24
1-2 Vero, m. 31
1-3 San, m 63

El resum del partit en images


Per acabar, li donem l'enhorabona a la Unión Femenina de Manises per la victòria aconseguida, i al València C F F "B", donar-li ànims i recolzament, per al pròxim partit, per que aquest ja és història

AMUNT VALENCIA CFF "B" CLAR QUE SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!