ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

viernes, 5 de febrero de 2010

La jornada 14. Analisis pre-partits, 1ª i 2ª regional.

Valencia C-U F Manises, 1ª volta, 4-4


El Valencia B en acció, al Real de Gandía.

L'U D Tavernes, la temporada pasada, va guanyar 1-4 a L'Ayorense

Avui divendres, 5 de febrer, vaig a comentar els partits de la próxima jornada, ha on els nostres equips tenen interesos. I es que a partir d'ara, tambe em de pegar una miradeta encara que siga de reull a altres grups, com es el cas del "C", que milita a la segona regional. En el cas del "B", si de cas mes avant, tambe anirem pegant una ulladeta als altres grups, per avore quins equips ens poden tocar, si jugem la promoció a Nacional.

1ª Regional, grup II

En esta jornada, la 14, s'enfronten els dos primers, el Mislata i el Valencia B. Van empatats a punts, i pot ser el partit que decidixca el que promociona a Nacional, encara que quedaran 8 partits per disputarse, 24 punts. Pero pareix, que cap equip mes puga guanyar a estos dos equips, i el que s'han porte els tres punts, tindrá molta ventaja.

Un partit també interesant, será el que es disputara el Diumenge 7 de febrer, a les 4 de la vesprada al Municipal de Tavernes de la Valldigna, entre el Vall d'Alfandech "A" i el Ciutat d'Alzira, per la rivalitat geográfica i per ser dos dels equips nous a la categoría. Les xiques de Ricardo Fallos, de guanyar a la Vall, podríen ja asegurar la permanencia. De totes maneres, les "groguetes", estan apuntant una milloría en els últims partits.

2ª Regional, grup II

Posiblement, el grup més disputat i igualat de la categoría, amb 7 equips disputanse els tres primers llocs de la clasificació, encomanada, per el Foios desde fa dos jornades, seguit de prop per el Cabanyal, que ha baixat a la segona posició, despres de dos derrotes consecutives a casa, davant el Valencia "C" i el Foios.

El Foios, te 33 punts i el Cabanyal 31. Despres hi ha 5 equips en un marge de 4 punts, el Paterna 27, el Valencia "C" 26, Massamagrell 25, Malvarrosa 24 i Manises 23. I abastar la tercera plaça, no asegura pujar a primera, dependrá de mirar als altres grups i agafar la calculadora per a vore els coeficients.

Aquesta jornada, el Massamagrell, Foios i Paterna, tenen a priori partits asequibles, pero ja sabem com es el fútbol. Despres hi ha dos encontres directes, el dissabte La Unión Femenina de Manises, recibix al Valencia "C", que porta 5 partits seguits guanyats. El resultat de la primera volta va ser d'empat a 4.

L'altre encontre directe, es el diumenge entre el Cabanyal i el Malvarrosa, i servira per vore si el ex-lider, pasa página, i torna al camí de la victoria.

2ª Regional, grup I

Dels tres primers, un descansa, el Sagunto, i els altres dos no deuen de patir masa en els seus respectius partits, el Alqueries i el Villarreal B.

2ª Regional Grup III

Aldaya, Alginet i Esperanza, ja formen un triunvirato que ha posat terra pel mig amb els altres equips. El lider Aldaya (Silla, retirat) descansa, pero no pedrá la condició de lider al portar 4 punts de ventaja al Alginet, que es desplaçara a Requena. I l'Esperanza, te jornada de descans.

2ª regional Grup IV

Altre grup, ha on els tres primers, ha obert distancia respecte al quart clasificat. Canals, Moixent i Ontinyent, van de la má, de cap a guanyar la lliga en este grup. Esta jornada, Canals i Moixent, es juguen la primera plaça, a la Llometa de Moixent, pues van empatats a punts. L'altre equip, la Febo Ontinyent, rendira visita a Enguera, pero no tindrá molts problemes per a conseguir els tres punts.

L'U D Tavernes, te un important desplaçament a Ayora, hi haura de traure algo positiu, si no vol anar baixant mes posicións a la taula clasificatoria.




2ª Regional Grup V

El Campello, Pinoso i Bigastro, van els tres primers, empatats a punts, amb 28. I tots tenen partits com a locals, prou asequibles.


Ja vorem com ha anat la jornada la setmana que ve.


2 comentarios: