ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 8 de febrero de 2010

P D Ayorense 1- U D Tavernes Femeni 3. La crónica, jornada 14

No falla el Tavernes a Ayora, i davant un rival directe, se'n duu els tres punts, i fa que el 5e lloc, siga "roget". Després del partit, l'expedició rogeta, va rependre forces al poble d'Alpera, a base de les típiques "Guarres". Segur que no va sobrar res ni miqueta.

Enrique ens facilita la crònica del partit.

Ayora 1 - U D Tavernes 3

Alineacions:

Lydia (mar, 46), Claudia (Mari, 46), Debora, Blanca, Paula, Julia, Ainhoa, Andrea, Aida, Cristina (Alexandra, 60), Denis (Maria, 46).



Partit molt igualat en la primera part, en la que els dos equips, es miraben de reüll, no refiant-se, per tant que es jugaben els dos.


. L'Ayora s'adelantava en el minut 10 i la igualada la va materialitzar Denis al minut 25, en una jugada molt emocionant, per el desenllaç de la mateixa.



A la segona, part l'entrada de Mari jugant com a central i María com a segon punta, li va donar més equilibri i serenitat, a les rogetes, escomençant a trenar jugades i fer-se les ames del partit.



Els gols van vindre per part d'Ainhoa, el 1-2 al minut 55, en un gran xut des de fora l'àrea i Andrea, el 1-3 al 70, en un contratac.


Un bon menjar, sempre es bo, per a festejar una victòria

molt important.


De nou una victòria que es resistía a les rogetes. Ara cal anar endavant partit a partit.


AMUNT ROGETES, CLAR QUE SIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!



4 comentarios:

  1. me alegro de que hayan ganao, las mias volvieron a perder :S

    pobres, estan con la moral por los suelos

    saludos

    ResponderEliminar
  2. Ya vi el resultado, frente a l'Estartit. Desde aqui os mandamos todo nuestro apoyo. Alpoximo partido será.

    Saludos

    ResponderEliminar
  3. Hola Pepe, desde Canals agrair-te el teu recolsament amb nosaltres i felicitar-vos per la tajectoria que duen les xiquetes del C que segurament estaran ahi dalt al final de la lliga. Com no, un fort abraç per els companys i jugadores del Tavernes que de ben segur acabarán siguent els jutjes del nostre grup. Salutacions per a tots. Ximo

    ResponderEliminar
  4. Hola Ximo. Gracies per pasar. Entre tots em de portar el futbol femeni a lo mes alt. Ja saps que aci estem per lo que faça falta. Un fort abraç per a tots vosaltres.

    ResponderEliminar