ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

domingo, 7 de febrero de 2010

Jornada 14. U F Manises 0 - Valencia C F feminas "C" 7

Ficha técnica

U F Manises: María, Cristina, Bani, Iciar, Alexandra,Estela, Lauri, Castro, Noelia, Monica i Miriam. Banqueta: Leo, Martita, Patri i Peke.

Valencia "C" : Gema, Tami, Sara (Ainara, m.52), Lili, Lesley (Rocío, m. 60) , María, Vicky, Alba (Lore, m. 52), Sandra (Marta A., m. 60), Miriam (Marta G., m. 65) i Jeni.

Primer que rés, comentar, que el nostre ben volgut Juan, aquesta setmana no ens pot enviar la crònica perque estaba "malaltet" i no va poder acudir al partit i donar-nos la seua particular visió d'ell. Aixina, que em toca a mi fer-la, i com si les xiquetes ho sapieren, ahir en van fer treballar de valent, no tenia prou mans, per apuntar coses , i prou ulls per a poder vore totes les jugades, no en van deixar que en relaxara ni un moment. Ahí va la crònica.

QUE HE HECHO YO, PARA MERECER ESTO ?

Li done el títol a la crònica, perque aixó deuríen pensar ahir mentre es disputaba el partit, veient el joc de les ahir blanc i taronja, i se les veien i desitjaven per parar el joc de les valencianistes.

Plegaba el Manises al partit, només a tres punts del Valencia, que en cas de guanyar ens adelantarien a la classificació. Però les xiques del "C", han millorat molt des del partit de la primera volta, quan ens van alçar, un 3-1 de la primera part.

Camp de futbol en perfectes condicions, temperatura ideal, ambient i expectació a les grades, la gent del Manises recolzant tot el partit a les seues, els valencianistes igual, en resum una total esportivitat, tant dintre com fora del terreny de joc.



El Valencia va anar a per el partit des del xiulit inicial, i als 30 segons, Jeni ja va enviar una vaselina quasi del mig camp, que va eixir fora per ben poc. Al minut 1, un centre d'Alba, ahir espectacular i incisiva, Jeni el remata de cap i la portera para. Encara no portavem 2 minuts, dos ocasions. Els primers 5 minuts, van ser de domini total del "C".

Al minut 8, internada d'Alba, es fa un autopasse, centra al primer pal, Jeni remata, la portera la toca però no pot impedir el 0-1. Al minut 12, Jeni centra al segon pal, Sandra controla i li passa la pilota a Miriam, que al punt de penal fusila, 0-2.

Al minut 15, una jugada entre Sandra i Miriam, acaba rematant-la esta última a les mans de la portera. Al minut 21, altra internada d'Alba, que se'n va en força, centra, Jeni controla, es refà, però la pilota ix fregant el pal contrari, al creuar-la massa.



Fins a este moment, el Manises feia tí-mits intents d'acostarse a la porteria de Gemita, però ella sols tocaba pilotes llargues o cessions de les seus defenses.

Al minut 29, en una d'eixes aproximacions a l'àrea, l'arbitre veu com en un rebuig, una jugadora toca el baló amb la mà, i pita penalty. Es disposa a llançar-lo una jugadora del Manises, però el llança fluix a les mans de Gemita, parant el penalty. Esta va ser una jugada clau, perque d'haver marcat el Manises, haguera pogut cambiar el partit, o no, mai se sap.



Després del penal, va hi haure uns quans minuts, que pareixia que el Manises sa soltaba i anava cap amunt, però el Valencia continuaba avisant del seu perill, primer Sandra en una jugada colectiva i després Alba en jugada personal.

Però al minut 39, una genialitat de Vicky, deixa a Jeni asoles davant la portera i no perdona, fent el 0-3. Quan ja pensabem que aniriem al descans amb resultat de 0-3, una superjugada entre Tami, Jeni, Alba i María, la culmina Miriam fent el 0-4.

Encara no portavem 30 segons de la segona part, jugada entre María, Vicky i Sandra, que esta remata dins l'àrea plena de jugadores, la portera no se'n adona i li passa per entre les cames fent el 0-5.



En esta segona part, moltes ocasions venen de còrners llançats per les valencianistes, eixint per ben poc per dalt del travesser o arrimat a pals. Entre elles, de Miriam, María i Sandra. Jesús, al minut 65 ja habia fet els 5 canvis, per a oxigenar l'equip que estaba fent un gran esforç.

Gemita que tenia un dia prou tranquil, al minut 63, en una bona jugada del Manises, que es planta a la frontal, la davantera es trau un xut molt bo, que Gemita para espectacularment.

Al minut 67, altra gran jugada de tota la davantera, la culmina Lore, era el 0-6. I al minut 71, va arribar un gol de crack, a Vicky li arriba una pilota al pic de l'àrea, com forme li aplega, li amolla un xut, que s'endintra a la porteria per tot l'escaire, fent inútil la gran estirada de la portera local. I d'una porteria a l'altra, al minut 72, un xut molt enverinat del Manises, fa que Gemita es tinga que lluir tragent una maneta, amb palometa inclosa, "como mandan los cánones". Un minut després, un revolic dins l'àrea del València, el soluciona una davantera local, fusilant a bocacanó, però ahí està Gemita parant-lo. Eren els millors minuts del Manises, però ja estaba tot el peix venut.

A partir del minut 75, ja va baixar el nivell als dos equips, amb poques ocasions que resenyar, si de cas un xut de María que va eixir fregant la creueta, a Jeni li se'n va un baló davant la portera a passe de María, i per últim una internada de Rocío, que fent jugada personal, el seu xut ix fregant la base del pal contrari.

Al acabar el partit, tot eren bones cares a les files valencianistes, pel resultat i joc desplegat.
Del Manises podrien dir que es un equip mol bo, que esta ahí en la pomada de dalt, i acabarà donant un disgust a més d'un equip del considerats "gallitos" del grup. Sols cal felicitar-los, per la seua entrega, esforç i esportivitat demostrada al llarg del tot el partit, no baixant mai els braços.

I aixó es tot. Recordar, que en un parell de dies, tindrem les acostumbrades entrevistes a jugadores i cos tècnic, aquesta semana, tenim a Gemita, Vicky i Jesús.

AMUNT VALENCIA, CLARO QUE SIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!

També felicitar a les xique del B, per la seua victòria 0-1 a Mislata. I les xiques del A de futbol 7 ha quedat campiones al torneig de Futbol-City, esta vesprada. Enhorabona.

No hay comentarios:

Publicar un comentario