ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

lunes, 22 de febrero de 2010

U D Tavernes Femeni 9 - Ath Muro 0. La cronica

Partit ajornat el seu dia, i que el passat dissabte, es va disputar al Municipal Vallero a les 4h de la vesprada, a on les "Rogetes", varen golejar a les xiques del Muro.

Amb aquesta victòria, adelanten al Bocairent i es posen quartes, però ja a molta distància de les terceres el Canals, que compta amb 35 punts, per 23 les valleres. Aixina i tot, les valleres es poden erigir com a jutges del grup, dons aleshores tenen que jugar contra els tres de davant, i com que estàn tan apretades, si el Tavernes arrosega algún punt dels 9, pot fer que un dels tres equips, es faça avant o arrere.

Enrique va estar mirant el partit, i ens ha fet la crònica, per a que tots els lectors del blog, estiguen ben informats. Pareix que va soltant-se, i esta setmana ha fet una crònica molt bona.

Alineació:

Lydia, Claudia, Mari, Debora (Marieta, 65), Paula (Neus,65), Maria, Ainhoa, Andrea, Cristina, Denis (Yasmina, 70), Aida.

Crònica:

Partit dominat de cap a rabo per les rogetes. el primer gol el feia Andrea al minut 5, en una internada per la banda dreta. El segon Cristina al minut 8 en un rebot dins l’àrea. a partir d’eixe instant, el partit va ser un monòleg del Tavernes. El tercer el feia Ainhoa al empalmar una treta de còrner al minut 24 i al 37 ella també clavà el quart, d’un tir creuat.

En la segona part, a pesar dels canvis, les rogetes no van baixar la guarda. El quint gol el feia Ainhoa en una internada al minut 57, al minut 62 Andrea aprofitava una errada defensiva i feia el sext. Aida també volia participar de la festa i feia el setè al minut 73 en una jugada de rebot. El huitè el va fer Cristina aprofitant una picardia d’Andrea al traure una falta al minut 85. i per acabar, Ainhoa va culminar la seua vesprada golejadora fent el nové al minut 89.

Felicitar a totes les jugadores i al cos tècnic per la victòria aconseguida, i que continuen en la mateixa ratxa.

AMUNT ROGETES CLARO QUE SI !!!!!!!!!!!!!


2 comentarios:

  1. vaya goleada 9-0

    haber si ganan el proximo tambien

    ResponderEliminar
  2. la xica futbolista24/2/10, 13:34

    ola pepe k tal?? a vore si ens veurem algun altre dia beset amunt vlaència femení clar que si!!!!!!!!!!!!

    ResponderEliminar