martes, 31 de enero de 2012

U D Tavernes Femeni 3 - Valencia C F Femeni "C" 2. Cronica i fotos.

U D Tavernes Femeni 3 – Valencia C F F “C” 2

“A tot gas!!”

Espectacular victoria, la del pasat dissabte de les “rogetes”, davant les xiques del Valencia C F Femeni “C”, per 3-2, remontant el resultat de 0-1 de la primera part, posanse 3-1, i marcant l’equip visitant el 3-2 a falta de 3 minuts per a la fi del temps reglamentari.

Mal començaben les coses per a les nostres, quan Rocío treia una falta i Lidia, sobre tocar la pilota no l’aturaba i pujaba al marcador l’u a zero.

Al minut 16, Ainhoa fa un xut durisim des de fora l’area, i Elena la portera visitan, respon amb una gran estirada enviant el balo a corner. Al minut 20, la blanc i negra Vicky, trau una falta pareguda a la del primer gol, pero aquesta vegada, Lidia es fa amb la pilota.

Al minut 32, Ainhoa trau una falta magistralmente, i amb la portera ja batuda, la pilota s’estavella al travesser. Al minut 35, la davantera “che” Lore es planta davant Lidia, pero creua masa la pilota i acaba ixint fora fregant el pal, i al minut 40, Aida engalta un xut des de fora l’area, obligant a Elena a lluirse desviant a corner amb una bonica palometa.

Amb el resultat de 0-1, s’arribaria a la fi de la primera part.

Al minut 55, Gloria fa una jugada personal dins l’area valencianista, fa un pase arrere, i Aida desde fora de l’area l’engantxa i envia per l’esquadra la pilota al fons de la xarxia, fent l’empat a u.

El partit estaba obert, i les rogetes estaben guanyant la partida al mig-camp, quan al minut 66, Denis trau un corner pasanli la pilota a Cris, que centra i la “Xata”, amb un bonic remat de cap, pintinant la pilota, posa per davant a les locals, era el 2-1.

I al minut 71, en la millor jugada del partit, Ainhoa, rememorant a Maradona del Mundial-86, agafa la pilota al mig-camp, comenta l’eslalom, desfense de totes les rival que l’ixien al pas, es planta davant la portera dins l’area, i per baix fa el 3-1, amb l’alegria de tota la parroquia rogeta.

Al minut 87, i fruit de l’espenta visitant, Paula fa el definitiu 3-2, encara que al final, el marcador ja no es va menejar.

Per a resumir, un gran partit, amb gols, emocio, nervis i bon joc, per part del dos equips.

U D Tavernes Femeni.- Lidia, Angie, Mari, Marieta, Cris (Claudia, m.72), Xata, Júlia (Mireia, m. 52), Denis, Aida, Gloria (Ester, m.83) i Ainhoa (Ana, m. 88)

Valencia C F Femeni C.-
Elena, Blanca, Rocío, Lili, Marta A., Miriam,, Ali, Tania, Lore, Vicky i Silvia. Suplents, Jeni, Ana, Marta G., Esther i Paula.

La proxima jornada, es desplaçaran a Valencia per a jugar contra el Maritim “B”

lunes, 30 de enero de 2012

Levante U D "D" 5 - Maritim "B" 0 . Cronica i fotos.

El líder del grup II de 1ª Regional, no afluixa, i contra el Maritim B, van fer 5 gols. Laura ens ho conta a la crònica.

Jornada 13. 1ª Regional Femenino Grupo 2º.
LEVANTE U.D. "D"  5 -  0 C.F.F. MARITIM "B"

Partido disputado el sábado 28 a las 17 horas en las
instalaciones del Polideportivo de Nazaret.

El Levante dominó el encuentro de principio a fin.
El Maritim no salió de su campo en todo el partido,
lo que quiere decir que no tiró a porteria ni una sola
vez, se dedicó a defender para evitar una goleada.

Por el Levante jugaron: Marta, Mar, Lys, Paula, Noelia,
Montse, PEque, Andreita, Maribel, Lena, A. Herrero.

Suplentes: Maika, Irene, Lorena, Ana, y Alba.

Cambios: m. 57 Lorena por Montse, m. 64 Ana por Maribel y Alba por
Lena. Irene no pudo salir porque se lesionó durante el
calentamiento,esperemos que no sea nada.

Goles:
m .3 1-0 Andreita
m. 16 2-0 Maribel
m. 25 3-0 Peque
m. 33 4-0 Maribel
m. 82 5-0 A. Herrero

Resultats partits 28-29 de gener de 2012. UD Tavernes. VCF. Levante UD.

2-Lucía 1-Inés

Futbol-7. Valencia C F Femeni "C" 2 - U D Tavernes 3. Fotos (2)

Segona i ultima tanda de fotos

Futbol-7. Valencia C F Femeni "C" 2 - U D Tavernes 3. Fotos (1)

Primera tanda de fotos

Futbol-7. Valencia C F Femeni "C" 2 - U D Tavernes 3. Cronica i fotos

DesprÉs de l'enfrontament del f-11, el diumenge, va ser el torn per al f-7. MagnÍfic reportatge fotogrÀfic de Mark, que haurem de publicar en varies entrades. La crÒnica, com sempre de Mark, i Chapa a les dades.

Aquest diumenge les xiquetes de l’UD Tavernes F-7 han aconseguit una important victòria davant el Valencia CF “C” per 2 gols a 3 en un partit molt disputat. Laura va establir el 0 – 1 al primer minut de joc al executar magistralment una falta a la vora de l’àrea. Només 5 minuts més tard, Maria va batre la portera local per a posar el 0-2 al marcador. En l’única falta de concentració de la primera part, la davantera nº 12 del València va marcar al guanyar la esquena a la defensa i superar l’eixida de Sarai. Però les rogetes estaven fent un gran partit i Maria de nou va marcar el 1-3 amb el qual es va arribar al descans.

La segona part va resultar molt oberta i les jugadores locals, molt valentes i lluitadores van aconseguir retallar distàncies quan encara faltaven 20 minuts. Tanmateix, a pesar de disposar ambdós equips d’oportunitats per a marcar, les valleres van poder aguantar el resultat i acabar amb la seua novena victòria en 13 partits amb només una derrota, davant les líderes en la que va seguint una temporada excepcional. A la setmana que ve rebran la visita del Villarreal B.