ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

jueves, 16 de junio de 2011

Malos tiempos para la Lirica. Article d'opinio

"MALOS TIEMPOS PARA LA LIRICA"

Baixen les aigües un poc revolicades pel riu del futbol femení nacional.

A la noticia que l’U D Las Palmas retira tots els equips femenins de la competició, s’afegix la noticia que el Gimnàstic de Tarragona, no competirà a la Segona Divisió, que ho farà a nivell territorial.

Dos equips descendits, l’U D Las Palmas, indignà amb l’Espanyola, per fer i desfer al seu criteri, protesta carregant-se la secció femenina, però no la del masculí.

El que li ha passat al Gimnàstic, es veia vindre, per que alguna vegada ja havia fet el "amago" de no començar la lliga.

Aquesta temporada, també hem vist, com un equip es retirava de la Copa, per no poder afrontar les despeses de l'eliminatòria, per tant podria no començar la lliga.

Esta clar que el futbol femení, no està a les millors mans a l’hora de vetllar pels seus interesos, i cada temporada, s’inventen alguna "xarlotada", que l’únic que fan és donar pel sac, a tots els que estan involucrats, per a que el futbol femení ací, al nostre país, Espanya, siga un esport digne, i les xiques facen el que més els agrada, jugar al futbol.

¿ Sería massa demanar als cabets pensants de la Federació, que per alguna vegada, feren les coses bé? ¿ Els “señoritos” de la Nacional i de les Territorials, deixaran alguna vegada d’improvisar a “salto de mata”? ¿ Tant costa fer una bona programació, i després aplicar-la? ¿ Si no els interessa el futbol Femení, per que no deixen que el futbol femeni es desenvolupe ell mateix?

Pepe

2 comentarios:

  1. Pepe,la pregunta seria¿Interesa a la federacion que funcione bien el futbol femenino, o al no haber de donde sacar van a "salto de mata"? y voy mas alla ¿sera todo un maquillaje para que no se tache a las federaciones de machistas?, da que pensar ¿O NO? !!

    ResponderEliminar