ATENCION: A los que les gusta copiar y pegar el contenido de este blog, les queremos agradecer que nos tengan como referente y nos sigan todas las semanas, y les damos permiso para seguir utilizando el trabajo realizado por el equipo de Amunt Rogetes (cronistas, fotógrafos y editores),siempre y cuando se nombre el AUTOR y la FUENTE (link) original del escrito.

Si citan al autor y la fuente no será plagio, será “uso”.

El blog no se hace responsable de las opiniones vertidas en él, pero si velará para que todo lo que se escriba en el mismo, tanto comentarios como crónicas no ofendan ni menosprecien a nadie. En el caso que alguién se sintiera ofendido o aludido de mala manera se puede poner en contacto con nosotros al siguiente correo amuntrogetes@hotmail.com para subsanarlo si procediere.


Athletic la Vall Femení

Athletic la Vall Femení

miércoles, 8 de junio de 2011

Valencia C F Femeni "B", temporada 2010-11, analisi


VALENCIA C F FEMENI “B” 2010-11

Es podria dir, per a resumir, que la temporada del Filial de Superlliga, ha estat una temporada d’intermitències i que ha estat regularmente irregular.

Després que la plantilla de l’anterior temporada, fracassara a la fase de promoció i es quedara altre any a 1ª regional, amb una desbandada de jugadores cap a altres equips, per a les que es van quedar, les que pujaren del C i les noves adquisicions, l’asunmpte es presentava trébol.

A molts partits ha presentat la doble cara de joc ramplon, desganat, barrejant l’esquisiteç i la figura del joc en equip.

A la primera jornada, ja van rebre el primer varapal, amb la remuntada a casa nostra de l’U F de Manises, guanyant-nos per 1-3, que va sentar com una poalada d’aigua freda i l’entorn mediàtic sebant-se amb l’entrenador ( Edu havia substituït a Pepe Bargues al front de l’equip) i amb les jugadores, o siga, “La primera en la frente”.

Les xiques van continuar a la d’elles, i al següent partit, en una gran primera part es van posar 0-3 davant el Foios, però va apareixer “la cara oculta”, i van acabar demanant l’hora, acabanse el partit 2-3.

En pretemporada, la desgràcia ja haava fet una víctima, Altea, la portera fitxada per a l’equip, en un partit de preparació es va lesionar per a tota la temporada.

Després van vindre tres victòries seguides front Villarreal, San Antonio (Primers 20 minuts desastrosos, traguent la casta a la segona part, per a remuntar el partit) i Sporting de Sagunt, estos dos a domicili.

A la sexta jornada, un Castelló que va entrar l’autobús a Beniferri, es va emportar un punt a l’empatar a 2. En la jornada 7, es va rendir visita al Meliana, que va guanyar 3-1, partit que va fer el debut Maite Morte, una de les sorpresas agradables de la temporada.

Després de la derrota, de nou encadenen 3 victòries seguides, LLiria, Alqueries i Chiva, coincidint amb el paró de NADAL.

El primer partit del 2011, devant el LLevant, devingué en una frustant i mereixcuda derrota, per 1-3, i a l’última jornada de la 1ª volta, la cara fosca de l’equip va tornar a eixir en el empat a 1 davant el Silos.

Després d’un fum de lesions a totes les línies i Edu tirar mà del D, el balanç a la fí de la primera volta era el següent;

Quintes amb 23 punts, a 10 del líder el Meliana, la segona volta seria millor en quasi tots els aspectes.

2-4 al Manises, en el millor partit fins ahí de la temporada, 6-2 al Foios, quasi desperdiciant un 3-0 als primers 25 minuts, ensopegada a Villarreal perdent 3-2, inverosímil empat a 5 davant el San Antonio, i María parant un penal als últims minuts, golejada, 7-1, a l’Sporting de Sagunt que venia molt fort, 0-2 al Castelló, victòria, gran victòria, sobre el líder Meliana per 2-0, altra volta mostrant les dos cares a Lliria, encara que guanyant 1-2, 5-0 a l’Alqueries i 0-6 davant el Chiva, encadenant 6 victòries seguides, sumant-li al de l'1-0 al Silos en partit adelantat són set victòries.

En la penúltima jornada de lliga (últim partit per a les blanc i negres), el Llevant i el València es jugaven la promoció en el partit, la victòria es donaba als dos la promoció, l’empat deixava le coses per al que haguera fet el Llevant a Castelló.

I al partit més important de la temporada, el B va ser fidel al seu modo de ser, i va tornar a barrejar les dos cares de la moneda. Anant-se'n 0-1 al descans, amb una primera part de luita de desgast per part dels dos equips, la monumental "pájara" que va tindre als primers 20 minuts de la segona part, va servir per a que el Llevant remuntara 2-1, i la diosa de sort, s’aliara amb ells amb la resposta que va donar l’equip valencianista, que de cara a gol va vore com fins a 3 vegades el pal repelia la pilota, i la portera paraba un mà a mà amb la davantera.

A la fí, terceres amb 51 punts, 5 més que a la primera volta, quedant-se a un punt de jugar la promoció.

Ara cadascú que traga els seus pensaments, però l’equip ha acabat ahí dalt entre els tres primers.

No hay comentarios:

Publicar un comentario